3 Σεπτεμβρίου 2012

Σύσκεψη Δήμου και διευθυντών των σχολείων του Δίου-ΟλύμπουΣε λίαν τραγική κατάσταση είναι τα οικονομικά τού δήμου Δίου-Ολύμπου λόγω σοβαρής υποχρηματοδότησής του από την ελληνική πολιτεία. Μάλιστα, η κατάσταση αυτή αναμένεται να επιβαρυνθεί, αν υλοποιηθούν κυβερνητικές προθέσεις για περαιτέρω περικοπή χρηματοδοτήσεων προς την τοπική αυτοδιοίκηση, ιδιαίτερα στον τομέα τής παιδείας.

Εγκάινια Εμποροπανήγυρης Κατερίνης

Τα εγκαίνια της 28ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης έγιναν την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Ανδρομάχης από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθος επισκεπτών.

Καθηγητής Α.Π.Θ. Δ.Αλιφραγκής: Κανένας κίνδυνος ρύπανσης από το υλικό της TOSOH


Κανένας κίνδυνος ρύπανσης δεν υφίσταται από το υλικό της εταιρίας TOSOHELLAS, καθώς είναι αδιάλυτο, δηλώνει ο καθηγητής Δασολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης Αλιφραγκής, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News» (Κυριακή 26/8/2012 – Ρεπορτάζ: Λία Παπαδράγκα).

Συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης σε δρόμους του δήμου Δίου-Ολύμπου


Με τη συνεργασία τού δήμου Δίου-Ολύμπου και της αντιπεριφέρειας Πιερίας, συνεχίζονται οι εργασίες διαγράμμισης σε βασικούς δρόμους τής Νότιας Πιερίας.

10η έκθεση αγροτικών προϊόντων στην Καρίτσα


Για 10η συνεχή χρόνια πραγματοποιείται στην Καρίτσα Δ.Δίου-Ολύμπου η καθιερωμένη έκθεση αγροτικών προϊόντων και αγροτικής τεχνολογίας Νομού Πιερίας. Η φετινή έκθεση, που συνδιοργανώνεται από τον δήμο Δίου-Ολύμπου και την αντιπεριφέρεια Πιερίας, θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 21/9 (Παρασκευή), 22/9 (Σάββατο) και 23/9 (Κυριακή) στο δημοτικό στάδιο Καρίτσας.

Στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας

Δευτέρα σήμερα, και μπορεί το πρόγραμμα της ημέρας να μην είναι τόσο πλούσιο όσο του Σαββατοκύριακου, αλλά υπάρχουν κάποιες καλές ευκαιρίες, τις οποίες σκοπεύουμε να εκμεταλλευτούμε. Εντοπίζουμε τις βασικές μας προτάσεις σε Ολλανδία, Γερμανία, Ελλάδα και Ισραήλ.

Eπιτυχόντες 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης 2012


Ο Διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Κατερίνης εύχονται καλή συνέχεια στην επαγγελματική τους ζωή όλους τους αποφοίτους της Γ’ Τάξης του σχολικού έτους 2011-12 και συγχαίρουν τους μαθητές που επέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2012 σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ.

Ακούστε Live Lemon Radio

Ακούστε Live Hot Station Radio

Η λογική του "όλα έγιναν νόμιμα" δεν πείθει πάντα!


Διάβασαμε με προσοχή την επιστολή του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου κ. Παπαθανασίου, το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο διευθυντής του Τμήματος Χορήγησης Αδειών Ανάπτυξης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων Π.Ε. Πιερίας κ. Βλάχος, όπως και τις δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας κας Μαυρίδου, σχετικά με τη «Διάθεση στερεού παραπροϊόντος της TOSOH ΕΛΛΑΣ ΑΒΕ στο λατομείο αδρανών υλικών Λιτοχώρου Πιερίας».