29 Μαΐου 2014

Επιτυχόντες 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού Ημαθίας και Πιερίας

Το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 διεξήχθη ο 2ος Ημαθιώτικος Μαθητικός Διαγωνισμός στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για τους μαθητές  Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού.
 Στον διαγωνισμό πήραν μέρος 361 μαθητές, οι οποίοι είχαν προηγούμενα διακριθεί στον 8ο Μαθητικό

Παραλία Κατερίνης: Πουλούσαν μαϊμού προϊόντα σε καταστήματα !Εντοπίσθηκε, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, μεγάλος αριθμός απομιμητικών προϊόντων γνωστής εταιρείας, σε δύο καταστήματα στην Παραλία Κατερίνης Πιερίας.

2η Οικογιορτή Νέας Αγαθούπολης

Πέρσι το Μάιο διοργανώσαμε την "Γιορτή της Άνοιξης" και με τη συμμετοχή παραγωγών και χειροτεχνών από την περιοχή της Πιερίας περάσαμε ένα πολύ όμορφο πρωινό στο Παρατηρητήριο της Νέας Αγαθούπολης. Φέτος, η γιορτή μας μετονομάζεται σε "Οικογιορτή Νέας Αγαθούπολης" και εμπλουτίζεται με νέες δραστηριότητες, όπως έκθεση φωτογραφίας από φωτογράφους της Κατερίνης, αλλά και ομιλία για τα ζώα και συγκέντρωση τροφίμων για τα αδέσποτα της Κατερίνης.

Πηλαδάκης: «Παραιτούμαι από μέλος της ΑΕΛ»

Σε γραπτή δήλωση προχώρησε ο Κώστας Πηλαδάκης με την οποία κάνει γνωστή την παραίτησή του από μέλος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ.
Αναλυτικά τονίζει
Μετά από 10 χρόνια διαδρομής μου στην ομάδα που αγάπησα και επένδυσα ένα τεράστιο κομμάτι της

Φιλανθρωπικό Παζάρι στο Πάρκο της Κατερίνης


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγγραφών για τον 11ο Olympus Marathon 2014

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εγγραφών για τον 11ο Olympus Marathon 2014, τον κορυφαίο διεθνή αγώνα ορεινού τρεξίματος 44 χιλιομέτρων και 3.200 θετικής υψομετρικής στην Ελλάδα, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στον Όλυμπο, το βουνό των θεών στις 29 Ιουνίου 2014. Συνολικά 620

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

Το Ποτάμι στο Ν. Πέλλας κατάφερε να πάρει στις Ευρωεκλογές ποσοστό που δεν πέτυχαν άλλα κόμματα με πλήρη οργάνωση και δομή. Συγκεκριμένα, το Ποτάμι πήρε στην Έδεσσα  περίπου 7%, ενώ μικρότερα ποσοστά πήρε στις υπόλοιπες περιοχές. Έτσι, το