17 Οκτωβρίου 2012

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟΤΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ
στους συνδημότες του στον δήμο Δίου-Ολύμπου παρουσιάζει ο Θεοχάρης Μπικηρόπουλος

Το Σάββατο  20 Οκτωβρίου  στις 7.30μμ στο  ΛΙΤΟΧΩΡΟ
στο πνευματικό κέντρο του Αγίου ΝικολάουΚατερίνη: Τιμητική εκδήλωση για τον π.Δήμαρχο Θεόφιλο Καμπερίδη


Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση που συνδιοργανώνουν ο ΟΠΠΑΠ του Δήμου Κατερίνης και οι πολιτιστικοί σύλλογοι Παναγία Σουμελά και Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών , με τιμώμενο πρόσωπο τον πρώην Δήμαρχο Κατερίνης  Θεόφιλο Καμπερίδη.

Κλειστοί παιδικοί σταθμοί την Πέμπτη στην Κατερίνη


Ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης ανακοινώνει ότι αύριο Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012, οι δημοτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί α) 2ος και 3ος που βρίσκονται στην οδό 19ης Μαϊου και β) ο  5ος δημοτικός παιδικός σταθμός, που βρίσκεται στην οδό Ν. Πλαστήρα, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟΙ λόγω της συμμετοχής του μόνιμου προσωπικού στην απεργιακή κινητοποίηση.

Μια όμορφη εκδήλωση από το Δικηγορικό Σύλλογο Κατερίνης
Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στους Μεγάλους Δημιουργούς του έντεχνου ελληνικού τραγουδιού με όχημα την ποίηση, τον στίχο και την σύνθεση παρουσίασε η πολιτιστική ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Κατερίνης.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΤΖΙ ΜΠΕΡΡΥ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΟ δήμος Αλέξάνδρειας και το cluster «Ελληνικό γκότζι», με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Περιφερειακής Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση - ημερίδα για την παρουσίαση της καλλιέργειας του γκότζι μπέρρυ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τις παράνομες μειώσεις μισθών στην επιχείρηση OLYMPUS PLAZA


Προς τον κ. Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας
 
Θέμα: Σχετικά με τις παράνομες μειώσεις μισθών στην επιχείρηση OLYMPUS PLAZA
 
Η επιχείρηση OLYMPUS PLAZA του ομίλου VIVARTIA του Βγενόπουλου εξαπέλυσε νέα αντεργατική επίθεση με στόχο τη μείωση των μισθών των εργαζομένων. Συγκεκριμένα, η εργοδοσία απαίτησε από τους εργαζόμενους που απασχολούνται  στα καταστήματα που λειτουργούν στο Εθνικό οδικό δίκτυο σε Κορινό Πιερίας, Σχηματάρι, Αντίρριο, Τρίπολη (Νεστάνη) και στην Εγνατία Οδό στον Πλάτανο Ημαθίας,