12 Σεπτεμβρίου 2012

Πάγια αρχή της ΕΟΔνΠ είναι η πολιτική της ανεξαρτησία


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) προσκλήθηκε για να συμμετάσχει, την Παρασκευή 14.09.2012, στη συνάντηση που θα έχει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρας  με συλλογικότητες και κινηματικούς φορείς, στο πλαίσιο της τριήμερης παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στον Πενταπλάτανο Πέλλας


Χθες (11.09.2012) το πρωί, στον Πενταπλάτανο Πέλλας, ένας 54χρονος ημεδαπός, κατά την διάρκεια εργασιών συντήρησης εξωτερικής τοιχοποιίας μονοκατοικίας ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, κατέπεσε από σκάλα και από ύψος τριών μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του .
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η Τεχνική και Υγειονομική Επιθεώρηση Εργασίας Πέλλας.

Θανατηφόρο εργατικό ατύχημα στη Νιγρίτα Σερρών


Χθες (11.09.2012) το πρωί, στη Νιγρίτα Σερρών, ένας 34χρονος ημεδαπός κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης οχήματος εντός συνεργείου αυτοκινήτων ιδιοκτησίας 48χρονης ημεδαπής, καταπλακώθηκε από Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο που βρισκόταν υπερυψωμένο σε ανυψωτικό μηχάνημα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας Σερρών, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και η Τεχνική και Υγειονομική Επιθεώρηση Εργασίας Σερρών.

Κατερίνη: 29χρονος εξέδιδε 31 χρονη Νιγηριανή σε μπαρ


Συνελήφθη σήμερα (12.09.2012) τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διευκόλυνση ακολασίας άλλων.

Βράβευση του μαθητή Μάριου Χατζηδήμου από Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας


Κατά τη διάρκεια της τελετής του Αγιασμού στο 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, εκπροσωπούμενη από το Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Κούγκα, βράβευσαν τον μαθητή Μάριο Χατζηδήμου ο οποίος πρώτευσε σε διεθνή διαγωνισμό της Παγκόσμιας Ταχυδρομικής Ένωσης.

Ο Λιτοχωρίτης Δημήτρης Γ. Παπαγεωργίου βραβεύτηκε ως νέος επιστήμονας !


"Είναι κάποιες στιγμές που όλοι μας φουσκώνουμε από χαρά και περηφάνια για κάποιον φίλο μας!

Ε λοιπόν, αυτό έγινε και με εμένα προχθές, με τον φίλο μου τον Λιτοχωρίτη Δημήτρη Παπαγεωργίου, γιο του Γιώργου και της Φωτεινής.

Δήλωση της Κατερίνας Μάρκου για τις οφειλές των τραπεζών προς το Δημόσιο


Στο θέμα των οφειλών των τραπεζών προς το Δημόσιο, ύψους 555 εκ. ευρώ, από τη μη καταβολή του ετήσιου μερίσματος 10% επί της ανακεφαλαιοποίησης που έγινε την περίοδο υπουργίας Αλογοσκούφη, αναφέρθηκε με γραπτή δήλωσή της η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Β’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Μάρκου

Συμμετοχή του Δήμου Θερμαϊκού στις κινητοποιήσεις της ΚΕΔΕ


Σε διήμερη αναστολή της λειτουργίας του προβαίνει σήμερα και αύριο ο Δήμος Θερμαϊκού συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας μετά και τις μετά τις νέες περικοπές κατά 30% στους ήδη μειωμένους κατά 60% πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δήμος Λαγκαδά - Εθελοντική Αιμοδοσία


γιασμός σχολικών μονάδων Δήμου Θερμαϊκού


Πρώτη μέρα στα θρανία για, περίπου, 8.000 μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που προσήλθαν στα σχολεία του Δήμου μας για την έναρξη της νέας χρονιάς.

Ακούστε Live Radio In (Μάνδρα)