14 Δεκεμβρίου 2012

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά τις μαθήτριες, τους μαθητές και τη διεύθυνση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης για τη έμπρακτη στήριξη του "Κοινωνικού Παντοπωλείου" της πόλης μας.
Η τοπική κοινωνία της Πιερίας συμμετείχε για μια ακόμη φορά στο κάλεσμα της ΕΟΔνΠ  για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, με στόχο τη στήριξη αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας. Μόνο τις τελευταίες 5  ημέρες συγκεντρώθηκαν περισσότεροι από 4 τόνοι τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα αρχίσουν να διατίθενται  από το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις δικαιούχες οικογένειες.

Πιερικός Αρχέλαος – Μεταμόρφωση Βόλου


Την Κυριακή στην Κατερίνη, στις 5 μ.μ.

Η δέκατη αγωνιστική του πρώτου γύρου είναι την ερχόμενη Κυριακή, όπου ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει στο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού, στην Κατερίνη, την ομάδα της Μεταμόρφωσης Βόλου.

Άρθρο γνώμης του Θεόδωρου Ν. Αγοραστού


ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Στο θέμα της τουριστικής ανάπτυξης οι τοπικοί φορείς συμπεριφέρονται… Σαν τουρίστες!

Κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, όλοι καλούμαστε να κάνουμε τον απολογισμό μας.
Κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, όλοι οι άνθρωποι που ασχολούμαστε με τον τουρισμό καταλήγουμε στο ίδιο συμπεράσμα: Οι προσπάθειές μας για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσίων, οι κόποι μας για την ανάπτυξη των επιχερησεών μας και η αγωνία μας για να εξασφαλίσουμε μια άνετη ζωή στις οικογένειές μας, δε συγκινούν τις τοπικές αρχές.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 & ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΩΡΑ: 20.00
«Τα χορευτικά του Λαογραφικού»
Οι καθιερωμένες εμφανίσεις των παιδικών χορευτικών ομάδων του Λαογραφικού Ομίλου Πολυγύρου, στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης, για δύο ημέρες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ – ΩΡΑ: 19.30
«Χριστουγεννιάτικη Συναυλία»
Συναυλία με τα φωνητικά σύνολα του Πολυγύρου. Μικτή Χορωδία, Παιδική Χορωδία, Θαμυριάδες. Μουσική πανδαισία με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ΄ όλο τον κόσμο. Είσοδος ελεύθερη.

Πληρωμή επιδοματούχων προνοιακών επιδομάτων Νομού Πιερίας


Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Ισότητας των Φύλων ανακοινώνει ότι η πληρωμή  προνοιακών επιδομάτων, που αφορά το δίμηνο Σεπτεμβρίου –Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στις 18/12/2012.

Η πληρωμή θα γίνει σύμφωνα με το νέο τρόπο πληρωμής μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ με πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων βάσει της  Π2α/Γ.Π.οικ.35099/2.4.2012 Κοινής Υπουργικής Απόφασης,  που αφορά την δημιουργία Εθνικού Μητρώου δικαιούχων κοινωνικών και προνοιακών επιδομάτων.


Ο Αντιδήμαρχος

 Γεώργιος Ίτσιος