23 Μαΐου 2014

Κατερίνη: Εικαστική έκθεση της Μαρίας Χρυσοστάλη

Σας ενημερώνουμε ότι στις 26 Μαίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:30μ.μ., θα πραγματοποιηθούν στην Αστική Σχολή Κατερίνης, τα εγκαίνια της εγκαίνια της εικαστικής έκθεσης του μέλους μας Μαρίας Χρυσοστάλη. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 3 Ιουνίου. 
Η έκθεση είναι υπό την αιγίδα της Εστίας Πιερίδων Μουσών

Κυριάκος Παπαδόπουλος, Στέλιος Μαλεζάς κ.α. παίζουν για τη μικρή Ευαγγελία

Ποδοσφαιρικοί αστέρες απο την Πιερία (και όχι μόνο) θα συγκεντρωθούν στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης την Τετάρτη 6 Ιουνίου, για να παίξουν σε ένα φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι στο οποίο νικήτρια θα βγεί η μικρή Ευαγγελία.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ

Όσοι ετεροδημότες επιθυμούν διευκόλυνση για τη μετακίνησή τους προς την εκλογική περιφέρειά τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας στα τηλ 210-3378419 & 210-3378420.

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου για την μικρή Ευαγγελία


Γιώργος Πασχόπουλος: «Η Ελασσόνα δεν μπορεί να γυρίσει πίσω


Με το σύνθημα «Ολύμπου Πολιτεία, το όραμά μας. Όλοι μαζί, ενωμένοι, συνεχίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια» ο Δήμαρχος Ελασσόνας και υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού «Δήμος Ελασσόνας – Ολύμπου Πολιτεία» κ. Γιώργος Πασχόπουλος ολοκλήρωσε την προεκλογική του εκστρατεία την Πέμπτη  22 Μαΐου στην κατάμεστη Κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.  

Συνελήφθη 46χρονη για ΧΡΕΗ 85.000 ευρώ στον Πλαταμώνα

Συνελήφθη χθες (22.05.2014) το πρωί στον Πλαταμώνα Πιερίας , από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, μία ημεδαπή ηλικίας 46 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

"Ψηφίστε Ολύμπια Συμμαχία....στο Δήμο Δίου-Ολύμπου'

Όλοι οι δημότες του Δήμου Δίου – Ολύμπου πρέπει να εξετάσουν για τις εκλογές της δεύτερης Κυριακής ορισμένα πράγματα.
Το βασικότερο είναι οι προγραμματικές δεσμεύσεις των δύο συνδυασμών που συνεχίζουν στον δεύτερο γύρο.

Η συγκέντρωση τροφίμων, πόσιμου νερού και ειδών καθαρισμού, στον Καπνικό Σταθμό, συνεχίζεται!

Αγαπητοί συμπολίτες,
Μετά από ταξίδι 14 ωρών, πριν λίγο, Πέμπτη 22 Μαΐου 2014, η αποστολή με την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Σερβία, έχει φτάσει στον τελικό προορισμό της και παραλήφθηκε από τον Δήμαρχο της πόλης.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και οι «Γιατροί του Κόσμου» ευχαριστούν:

Σήμερα, μουσική βραδιά στην αυλή του Καπνικού Σταθμού

Την Παρασκευή 23.05.2014 ο υδράργυρος θα έχει σκαρφαλώσει πάνω από τους 30 βαθμούς και επιτέλους θα βγάλουμε «τραπεζάκια έξω». Σας προσκαλούμε να περάσουμε μαζί μια όμορφη μαγιάτικη μουσική βραδιά, τραγουδώντας και διασκεδάζοντας στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Ανοιχτή επιστολή της Σερβίδας Ana Stevanovic προς την Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας

Μπράβο σε σας! Είστε αξιέπαινοι! 
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας είναι μια ομάδα πολιτών τους οποίους γνώρισα τις τελευταίες ημέρες και έμεινα έκπληκτη από τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν. Μια απλή ομάδα πολιτών οι οποίοι καταφέρνουν να συνεννοηθούν μέσα από έναν μοναδικό κώδικα επικοινωνίας και μια υποδειγματική οργάνωση.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΣΙΜΗΤΡΗ

Αγαπητές  Συνδημότισσες,  αγαπητοί  Συνδημότες!
Πολλά  λέγονται  και  ακούγονται  εδώ  και  μερικές  μέρες  για  την  στάση  που  θα  κρατήσουν  διάφοροι  υποψήφιοι  μετά  τις  εκλογές  της  πρώτης  Κυριακής. 
Κάποιοι  τόλμησαν  να  πιάσουν  στο  στόμα  τους  και  εμένα.
Σε  αντίθεση  με  άλλους  έχω  μάθει  να  τιμώ  τα  παντελόνια  που  φοράω.