9 Νοεμβρίου 2011

Κατερίνη: Συγκέντρωση των Δ.Σ Συλλόγων Γονέων των σχολείων της 2Βάθμιας στο πνευματικό κέντρο


 
ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/11/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.ΟΟ 

 ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΑ Δ.Σ ΤΩΝ  ΣΥΛΛΟΓΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ 2 ΒΑΘΜΙΑΣ

Συνελήφθη στα Σκόπια ο Μάκης ΨωμιάδηςΣε κεντρική καφετέρια των Σκοπίων συνελήφθη ο Μ.Ψωμιάδης από αστυνομικούς της γειτονικής χώρας οι οποίοι δυσκολεύτηκαν να τον αναγνωρίσουν καθώς αναζητούσαν έναν μεγαλόσωμο άνδρα με μούσια και μακριά μαλλιά σύμφωνα με τις περιγραφές της ελληνικής αστυνομίας. 

Διακοπή ηλεκτροδότησης στο δήμο Νέας Προποντίδας


Σύμφωνα με αναγγελία της Δ.Ε.Η, την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011, από τις 08.00 έως τις 14.00, λόγω συντήρησης του δικτύου, θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Τρίγλιας και στον συνοικισμό Πρινοχώρι, στην Τοπική Κοινότητα Νέων Συλλάτων και στον οικισμό Ροδόκηπος, στις Τοπικές Κοινότητες ΕλαιοχωρίωνΠετραλώνωνΚρήνης και στον οικισμό "Μπομποτέικα" Καλλικράτειας.


gnomihalkidikis.gr

Παραλαβή καυσόξυλων στον Πολύγυρο


Από το Δασαρχείο Πολυγύρου ανακοινώνεται ότι, όσοι δημότες υπέβαλαν αίτηση για καυσόξυλα, παρακαλούνται να προσέλθουν στο Δημαρχείο Πολυγύρου με την αστυνομική τους ταυτότητα, τη Δευτέρα 14-11-2011 και τηνΤρίτη 15-11-2011από τις 09:00 έως τις 12:00, για να πληρώσουν το ανάλογο ποσό: 

Έξι νέες θέσεις εργασίας στο Δήμο Πύδνας – Κολινδρού


Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για τις παροδικές ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Πύδνας - Κολινδρού, με χρόνο απασχόλησης έως δύο (2) μήνες, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, πρόκειται να προσληφθούν 6 εργλατες γενικών καθηκόντων. Οι Δ.Σ. κ.κ. Λαγδάρης Ευάγγελος, Ανδρικόπουλος Αυγουστίνος, Σουλτανίδης Νικόλαος, Χαϊκάλη Δήμητρα, Ντιούδης Μηνάς, Λιόλιος Βασίλειος, Μπουρσούκης Πασχάλης, Μιάουρας Γεώργιος , Τουλούπας Νικόλαος και Μεταλλίδης Νικόλαος δε συμφωνούν με την απόφαση. Ο Δ.Σ. κ. Κων/νος Δανιηλίδης δε συμφωνεί με την απόφαση διότι θεωρεί ότι θα πρέπει να  γίνονται μόνιμες προσλήψεις.

Δήμος Πύδνας – Κολινδρού: Και μέσω ΕΛΤΑ η είσπραξη των Δημοτικών τελώνΚαι μέσω των ΕΛΤΑ οι Δημότες Πύδνας – Κολινδρού θα μπορούν να πληρώνουν τα δημοτικά τέλη. Όπως αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο στην τελευταία συνεδρίαση του. Τα ΕΛΤΑ με αλληλογραφία τους, έκαναν πρόταση στο δήμο για τη δυνατότητα που έχουν να παρέξουν υπηρεσίες μαζικών εκτυπώσεων, φακελοποιήσεων και μαζικής αποστολής των λογαριασμών ύδρευσης και αποχέτευσης για το δήμο Πύδνας – Κολινδρού, σε έντυπο λογαριασμού που θα διαμορφωθεί σε συνεργασία. Το θέμα ερευνήθηκε με άλλες υπηρεσίες που συνεργάζονται με τα ΕΛΤΑ και ζητήθηκε μια προσφορά από τα ΕΛΤΑ για το κόστος της παροχής των παραπάνω υπηρεσιών για ένα αριθμό που εκτιμάται σε περίπου 30.000 λογαριασμούς ετησίως. Η προσφορά των ΕΛΤΑ προς το δήμο ανέρχεται σε 0,76 € που αναλύεται σε 0,55 € για το προπληρωμένο τέλος (δεν παίρνει ΦΠΑ) και σε 0,17 € (προ ΦΠΑ 23%) για τα εκτυπωτικά, φακελοποιήσεις, κ.λ. π.. Με βάση το παραπάνω εκτιμώμενο αριθμό των λογαριασμών, το κόστος υπολογίζεται σε περίπου 22.800 € ετησίως, για το οποίο ο δήμος θα μπορούσε να προχωρήσει στην σύναψη σύμβασης με τα ΕΛΤΑ σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις.


http://pierikosborras.blogspot.com

ΓΑΣ Κορινού - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 35 - 97 Για το εφηβικό πρωτάθλημα

Κλοπή χρυσαφικών αξίας 350.000 ευρώ στην Κατερίνη

Χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας έκλεψαν, χθες το βράδυ, άγνωστοι από 57χρονο κοσμηματοπώλη στην Κατερίνη.

Κατερίνη:Στάσεις εργασίας σε Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς


Πρόκειται για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Αριστοτέλους και Βατάν, στους Παιδικούς Σταθμούς Κιουταχείας και Περίστασης

Βέροια: Δεύτερη απόπειρα εμπρησμού στον Άγιο ΒλάσσιοΓια δεύτερη φορά οι κάτοικοι της περιοχής Κυριωτίσσης Βέροιας έγιναν μάρτυρες απόπειρας εμπρησμού της εκκλησίας του Αγ. Βλασίου το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 3 Νοεμβρίου. Ως γνωστόν, η εκκλησία είναι ιστορικό μνημείο του 13ου - 14ου αιώνα με σημαντικότατες τοιχογραφίες, ίσως  και του ίδιου του Γ. Καλλιέργη και λόγω της σπουδαιότητάς του ο ναός είναι κλειδωμένος και επισκέψιμος μόνο με άδεια της 11ης Εφορίας Αρχαιοτήτων.  

Απατεώνες «εφοριακοί» εξαπάτησαν ηλικιωμένη στην Κατερίνη
Κεντρική Μακεδονία Απατεώνες «εφοριακοί» εξαπάτησαν ηλικιωμένη στην Κατερίνη

Θύμα απατεώνων έπεσε μία ηλικιωμένη γυναίκα στην Κατερίνη. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές οι δύο άγνωστοι, προσποιούμενοι τους εφοριακούς, πλησίασαν την 84χρονη και με το πρόσχημα οφειλών της προς την Εφορία

Κολινδρός: Χρυσό Βραβείο Γεύσης για το τυροκομείο ΘεοχαρόπουλοςΜεγάλη διάκριση για τα πιερικά τυριά αποτέλεσε η βράβευση του τυροκομείου "ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ" που συμμετείχε στο 3ο Φεστιβάλ  Γάλακτος και Τυριού που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο, στην Αθήνα, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Κατερίνη: Μονόλογοι από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Μέσα Γειτονιάς Λεμεσού στον Αγ.Φώτιο
Μονόλογοι από το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Μέσα Γειτονιάς Λεμεσού
       «ΧΑΙΡΕ ΓΥΝΗ ……ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ»

Γυναικών Μονόλογοι από την ιστορία, την κοινωνία, την τέχνη, την πολιτική θα παρουσιαστούν από το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Μέσα Γειτονιάς Λεμεσού το Σάββατο 12 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως «Άγιος Φώτιος».

Γιαννιτσά: Ειδικά διαμορφωμένοι χριστουγεννιάτικοι χώροι για επαγγελματίες...
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» και ένας παραμυθένιος χώρος με λάμψη, χρώματα και στολίδια περιμένει να υποδεχθεί στη διάρκεια των εορτών, μικρούς και μεγάλους στα Γιαννιτσά, στον πεζόδρομο.