3 Ιουλίου 2012

Ωραία η Καλαριώτου....αλλά η δική μας η Σοφία είναι πιο HOT !


Το καλοκαιράκι μπήκε και οι φωτογραφίες της αντιπεριφερειάρχου μας έρχονται να ζεστάνουν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα !!  Είπαμε ωραία η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Εύα Καλαριώτου (διακρίνεται πίσω από τη Σοφία μας ), αλλά η δική μας, Σοφία Μαυρίδου είναι πιο "ΚΑΥΤΗ" !

Το ρόζ αυτό φορεματάκι στη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Κοζάνη και την Καστοριά, είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ! Αγαπάμε Σοφία Μαυρίδου !!


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΠΑΡΩΔΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΔΟ
Ενώ η επισκευή του «Κλειστού» αργεί και η πολύτιμη τουριστικά αμμουδιά του Μακρυγιάλου, φιλοξενεί…. βάρκες.

Ο τρόπος λειτουργίας ενός Δημοτικού Συμβουλίου δείχνει την ποιότητα μιας Δημοτικής Αρχής.  Αν τηρείται ο κανονισμός, αν έχει πλήρεις, έγγραφες εισηγήσεις για όλα τα θέματα, αν υπάρχει προετοιμασία από τον Δήμαρχο, αν δεν εμφανίζονται επαναλήψεις απόψεων και επικαλύψεις, αν οι αποφάσεις λαμβάνονται με σύντομες και μεστές συζητήσεις, αν γενικά υπάρχει η λογική της παραγωγικότητας τότε και η Δημοτική Αρχή είναι δημιουργική και αποδοτική στο έργο της.

Ο Πιερικός Αρχέλαος με την Εθνική στη ... Βενεζουέλα
Ιδιαίτερη τιμή είναι για τον Πιερικό Αρχέλαο η συμμετοχή του βοηθού προπονητή της ομάδας Θανάση Μολυβδά στους αγώνες του προολυμπιακού τουρνουά που γίνονται αυτές τις μέρες στη Βενεζουέλα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣΝέες αίθουσες πρόκειται να αποκτήσει το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γιάννουλης προκειμένου να ικανοποιηθούν οι αυξημένες ανάγκες στέγασης των μαθητών της περιοχής. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έδωσε την έγκριση δημοπράτησης του ενταγμένου στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας έργου: «Προσθήκη Αιθουσών στο 1ο Δημοτικό Σχολειό Γιάννουλης», προϋπολογισμού 1.943.347,00€, (με ΦΠΑ).

Αντάμωμα Απανταχού Παλιαμπελιωτών

Ο Σύλλογος Γυναικών Παλιαμπέλων 
σας προσκαλεί στο 3ο Αντάμωμα Απανταχού Παλιαμπελιωτών
το Σάββατο 7 Ιουλίου 2012  και  ώρα  9.00 μ.μ.
 στον προαύλιο χώρο του Παλιού Δημοτικού Σχολείου στα Παλιάμπελα.