4 Αυγούστου 2011

Μονή Αγίου Διονυσίου του Εν Ολύμπω - Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών ΑυγούστουΤην Παρασκευή 5/8/2011 στις 8.00 μ.μ.-2.00π.μ.θα γίνει Αγρυπνία για τηνΜεταμόρφωση Του Σωτήρος στον έξω Ιερό Ναό.
Την Κυριακή 14/8/2011 στις 8.00 μ.μ.-5.00π.μ.
στον Ιερό Ναό του Αβάτου θα γίνει η Αγρυπνία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Πρωταγωνιστικός ο ρόλος φέτος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λιτοχώρου στην κατηγορία της ΕΠΣ ΠιερίαςΣτο γήπεδο Πύρρος Δήμας του Λιτοχώρου έγινε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 1 Αυγούστου η πρώτη συγκέντρωση των παικτών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, στην οποία έδωσαν το παρόν οι παλιοί και οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ της ομάδας και το Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον πρόεδρό του.
        Ο ΑΠΟΛΛΩΝ θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Πιερίας, αφού οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν την εμπειρία από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Η διοίκηση θωράκισε την ομάδα για το νέο πρωτάθλημα, βάζοντας πλάνα για το μέλλον.
        Η πρώτη συγκέντρωση σήμανε ταυτόχρονα την έναρξη της προετοιμασίας. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν υπό την καθοδήγηση του τεχνικού Μυστακίδη Κώστα, με όλους τους παίκτες να έχουν πολύ μεγάλη διάθεση και όρεξη για δουλειά. Ο πρόεδρος Κούκουλης Χρήστος καλωσόρισε τους παίκτες και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα χρονιά.
        Η φιλοδοξία για μια όχι απλώς και μόνο καλή παρουσία στο πρωτάθλημα είναι «εκ των ων ουκ άνευ» για τους παράγοντες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και την κοινωνία του Λιτοχώρου.

dionolympos.blog