14 Οκτωβρίου 2014

Νυχτερινός Αγώνας Νερού Έδεσσας

Στις 18 Οκτωβρίου ημέρα της απελευθέρωσης τρέχουμε για την Έδεσσα. Περπατάμε ελεύθερα, τρέχουμε ελεύθερα, σκεπτόμαστε και δημιουργούμε ελεύθερα. Με αυτό το σύνθημα Εδεσσαίοι, Επισκέπτες και ξένοι φιλοξενούμενοι του Διεθνούς Συνεδρίου της

Δωρεάν Μαστογραφίες στην Κατερίνη στις 2 Νοεμβρίου

Ο Τομέας Νοσηλευτικής του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο του Προληπτικού Ελέγχου για τον Καρκίνου του Μαστού, καλεί  γυναίκες, κατά προτεραιότητα ανασφάλιστες, να εξεταστούν στην κινητή Μονάδα του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου.

Επαναλειτουργία ελεγχόμενης στάθμευσης στον Δήμο Έδεσσας

Είναι γενική παραδοχή ότι μετά την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και την επακόλουθη μη εφαρμογή της ελεγχόμενης στάθμευσης παρατηρήθηκε επιδείνωση της κατάστασης του κυκλοφοριακού στο κέντρο της πόλης. Σήμερα, η αρμοδιότητα

ΓΑΣ Βαφύρας - ΣΦΚ Κατερίνη 2008 25 - 82


Για τπαιδικό  πρωτάθλημα

Με νίκη ξεκίνησε το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ η ομάδα του ΣΦΚ Κατερίνη 2008. Κέρδισε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα τον γηπεδούχο Βαφύρα με 82-25.

Στα δεκάλεπτα: 5-31, 11-42, 25-70, 25-82. 

"Το ημερολόγιο ενός ανέργου" στις 23.10 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης


Γ.Παπαθανασίου προς Ν.Κουκουτάτσιο: «Από τον Αλή στον Μπαμπαλή»… (παλιά λιτοχωρίτικη παροιμία)

Σε ανταπάντηση του επί 5 φορές δημάρχου Γιώργου Παπαθανασίου στη χθεσινή απάντηση του Ν.Κουκουτάτσιου (που με τη στήριξη και του ΠΑΣΟΚ έγινε μια φορά δήμαρχος την περίοδο 1979 – 1982) αναφέρονται τα εξής:

Τραγικό Τροχαίο στον Πλαταμώνα -Ένας Νεκρός τρεις Τραυματίες

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων και ένα εφτάχρονο αγοράκι, είναι ο απολογισμός τροχαίου που σημειώθηκε στο 403ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης.