10 Οκτωβρίου 2012

συνάντηση της Κατερίνας Μάρκου με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη


Με το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 η Βουλευτής ΔΗΜ.ΑΡ. στη Β Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Μάρκου, για να συζητήσουν τα θέματα που απασχολούν την πόλη της Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού, Υποδομών και Δικτύων κ. Ανδρέας Κουράκης.

Πανέτοιμη η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου


Την Κυριακή στις 5 μ.μ. αρχίζει το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας και ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού την έμπειρη ομάδα του Αίαντα Ευόσμου.
«Όπλα» της ομάδας της Κατερίνης είναι, κύρια, ο υπέροχος κόσμος της που περιμένει με αγωνία την έναρξη, το πολύ καλό κλίμα και η ομ

Αποκατάσταση και ασφαλτόστρωση οδοστρώματος στον Μυλαύλακο και στον οικισμό της Σεβαστής


Στην ασφαλτόστρωση τμημάτων οδών στον οικισμό της Σεβαστής, επικεντρώθηκαν σήμερα Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, οι παρεμβάσεις του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ .

Tην Δευτέρα 15 Οκτωβρίου η έναρξη των ομιλιών της Σχολής Γονέων ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Tην Δευτέρα 15 Οκτωβρίου  συμπληρώνονται 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης μας την 16ηΟκτωβρίου του 1912. Έτσι λοιπόν θα γίνει  η έναρξη

Παίζω μπάσκετ στον πεζόδρομο Γιαννιτσών


Σεμινάριο με θέμα "Τρόπος Ζωής"


Ξεκίνησαν τα σεμινάρια με την εναλλακτική Θεραπεύτρια Τσουκαλά Δέσποινα.  Για το τμήμα της Κυριακής υπάρχει η δυνατότητα για νέες εγγραφές.

Το θέμα του σεμιναρίου είναι:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΜΑΧΗΣ ΛΑΖΑΡΑΔΩΝ
Ν.ΛΑΠΠΑΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΕΔΡΑΣ ΔΗΚΕΔΟ


- Μεταφορά έδρας ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ο. / Παραχώρηση χρήσης κτιρίου «Γκουντέλια»: Ζητήθηκε από το σώμα να εγκρίνει τη μεταφορά έδρας της Δημοτ. Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ο.) από τη Λεπτοκαρυά στο Λιτόχωρο και συνάμα την παραχώρηση χρήσης στην Κοινωφελή του αναπαλαιωμένου αρχοντικού «Γκουντέλια». Εννοείται πως για ένα κτίριο – η αναπαλαίωση του οποίου κόστισε ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσό – που ενώ προγραμματιζόταν να γίνει λαογραφικό μουσείο κατέληξε να «ρημάζει» επί μία δεκαετία στην αχρηστία (ακόμη περιμένει ο Πολιτιστικός Όμιλος παραχώρηση χρήσης), είναι ευχής έργο να «ζωντανέψει» επιτέλους και να συντηρείται σωστά, έστω και με διαφορετικό πλέον σκοπό (πινακοθήκη έργων του διεθνούς φήμης ζωγράφου Φιλοποίμενος Κωνσταντινίδη).

Εθιμοτυπική επίσκεψη της αποστολής της Παγκύπριας Ένωσης Δρομέων


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμο Κατερίνης πραγματοποίησε το πρωί της
περασμένης Δευτέρας, η αποστολή της Παγκύπριας Ένωσης Δρομέων
"ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ", τα μέλη της οποίας  συμμετείχαν στον αγώνα
δρόμου "ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ", που όπως είναι γνωστό διεξήχθη στο
πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων Ελεύθερης πόλης.

Ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ


Tο περασμένο Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ στα οποία   συμμετείχαν και   οι ομάδες του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και του ΣΦΚ Κατερίνη 2008.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:


ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ «ΟΛΥΜΠΟΣ 2012»


Με σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες και με τη συμμετοχή πάνω από 150 αθλητών σε 80 πληρώματα από 8 Ομίλους της Βόρειας Ελλάδας πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 7 Οκτωβρίου στην Παραλία Κατερίνης οι Διασυλλογικοί Αγώνες Κωπηλασίας «ΟΛΥΜΠΟΣ 2012» που διοργάνωσε και φέτος με επιτυχία ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ


Την Κυριακή 7 Οκτώβρη 2012, πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος Τσαριτσάνης οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού Συλλόγου Τσαριτσάνης και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Η συμμετοχή στη διαδικασία ήταν μαζική και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Σε αυτήν έλαβαν μέρος 292 μέλη του Συλλόγου, ενώ στις προηγούμενες εκλογές τον Οκτώβριο του 2010 ψήφισαν 191 μέλη.

Καπελώματα με Δελτία Τύπου ή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια


Με αφορμή δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την Χ.Α.  και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια να σημειώσουμε τα εξής:
Στη συγκέντρωση των επαγγελματιών και κατοίκων της  Παραλίας το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Σχολείο παρευρίσκονταν μέλη και στελέχη των κομμάτων  ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ  και Ν.Δ. 

Κοζανη: ΣΥΣΤΕΓΑΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΩ ΚΩΜΗΣ


Έπειτα από την λήψη της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την συστέγαση του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κοζάνης με το Γυμνάσιο Άνω Κώμης, στις 24 Σεπτεμβρίου 2012, η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης έδρασε τάχιστα αξιοποιώντας τους χώρους του γυμνασίου Άνω Κώμης σύμφωνα με τις νέες λειτουργικές ανάγκες των μαθητών.
Συγκεκριμένα μέσα σε μία εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν οι παρεμβάσεις και οι εργασίες που ήταν απαραίτητες, ώστε το σχολείο να υποδεχτεί τους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Κοζάνης. Τοποθετήθηκαν  χωρίσματα για νέες αίθουσες,  ειδικές τουαλέτες για άτομα με αναπηρία, έγιναν ελαιοχρωματισμοί, δημιουργήθηκαν δίκτυα επικοινωνίας και ότι άλλο κρίθηκε απαραίτητο, ώστε να λειτουργήσει το σχολείο. Τον χώρο επισκέφτηκε την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Καραπάτσιος, ο οποίος συνεχάρη τους εργαζόμενους καθώς και τους διευθυντές των δύο σχολείων, για την τάχιστη διεκπεραίωση των εργασιών και την ποιοτική εργασία τους. 

80 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥΣυνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Πολυγύρου κ. Αστέριου Ζωγράφου και των 80 προσληφθέντων μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (5-10-2012) στο Δημαρχείο Πολυγύρου.
Παρουσία της υπευθύνου του προγράμματος από το Κέντρο Οικογένειας και Παιδιού κας Α. Σούδα και της υπεύθυνης του προγράμματος για τον Δήμο Πολυγύρου κας Β. Τριανταφύλλου ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τους εργαζομένους και τους καλωσόρισε στο δυναμικό του Δήμου Πολυγύρου.