25 Αυγούστου 2012

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στις 353 οικογένειες της Πιερίας!


Ονομαστική κατάσταση εθελοντριών και εθελοντών του φετινού «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος» 353 οικογένειες μέχρι την 25.08.2012.
Αβραμίδου Μάρθα & Ελένη, Αγάθογλου Σμαρώ, Αδαμόπουλος Δημήτριος, Αθανασιάδης Αριστείδης, Αθανασιάδης Αχιλλέας, Αλχαζίδης Αναστάσιος, Αλχαζίδης Σταύρος, Αμανατίδης Γεώργιος, Αμανατίδου Μαργαρίτα, Αμαραντίδου Μαρία, Αναγνώστου Αννα, Αναστασιάδης Τάσος, Αναστασιάδου Ουρανία, Ανδρεάδου Αλίκη, Αποστολίδου Άννα, 

Απομένουν άλλα 4 κενά στο παρατηρητήριο των Ν. Πόρων


Φέτος πραγματοποιήθηκαν 396 βάρδιες εθελοντικής πυροπροστασίας στα 3 παρατηρητήρια της ομάδας μας, στους πρόποδες του Ολύμπου και των Πιερίων. Αναφέρθηκαν συνολικά 19 περιστατικά φωτιάς στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του νομού μας, τα οποία αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα χωρίς να εξελιχτούν σε καταστροφικές πυρκαγιές.

Το ΧΩΝΙ της Κυριακής


Ακούστε Live Arion Radio

Στοιχηματικές Προτάσεις για σήμερα.....


Από το νέο στοιχηματικό παιχνίδι-διαγωνισμό του bet3.GR, το Tipster League PRO, προέρχονται οι τρεις από τις τέσσερις βασικές επιλογές μας σήμερα, ενώ την τετράδα μας συμπληρώνει ένα σημείο από την πρεμιέρα της "δικής μας" Superleague...

Πιθανότητα Διακοπής Υδροδότησης στην Κατερίνη λόγω Βλάβης

Η ΔΕΥΑΚ ανακοινώνει οτι λόγω βλάβης στο κεντρικό αντλιοστάσιο ύδρευσης της Βροντού που συνέβη το βράδυ της 24/8/2012  και μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση, πιθανόν να υπάρξουν ολιγόωρες διακοπές υδροδότησης της πόλης. Παρακαλούμε τους δημότες να αποφεύγουν τις άσκοπες καταναλώσεις και τα ποτίσματα των κήπων στο διήμερο, μέχρι την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση τους.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ
Μπουσνάκης Αστέριος

Ακούστε Live Apollon Radio ( Αθήνα)

Εκδήλωση λήξης του „Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο Δάσος 2012“


Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας καλεί όλα τα μέλη της, τους φίλους της και τις οικογένειές τους να λάβουν μέρος στην εκδήλωση λήξης της περιόδου 2012, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9. Σεπτεμβρίου 2012, στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου.