4 Αυγούστου 2012

Κατερίνη: Συνελήφθησαν 48χρονος και 68χρονος για χρέη 775.000 ευρώΣυνελήφθη σήμερα (03.08.2012) το πρωί, στην Κατερίνη Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, ένας ημεδαπός 68 ετών, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο κατά το χρονικό διάστημα 01.10.2011 – 01.03.2012.
Το ύψος του χρέους ανέρχεται στο ποσό των 77.522,24 ευρώ.

Ιερά Πανήγυρις στο εξωκκλήσι Μεταμορφώσεως του Σωτήρα στον Κολινδρό


Έκθεση Φωτογραφίας του ΕΟΣ Λιτοχώρου στις 11-12 Αυγούστου


Σας προσκαλούμε στην έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνει ο Ε.Ο.Σ. Λιτοχώρου το Σάββατο 11 και τη Κυριακή 12 Αυγούστου, έξω απ' το Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου μετά τις 9.00μ.μ. 
Θέμα της έκθεσης είναι οι δραστηριότητες του συλλόγου στο πέρασμα των χρόνων. Περισσότερες πληροφορίες στο blog του συλλόγου eoslitohorou.blogspot.com

ΒΡΑΔΙΑ ROCK ΜΕ ΤΟΥΣ Βlack Sheep ΣΤΟΝ ΚΟΛΙΝΔΡΟ

Νέα από τη δημοτική βιβλιοθήκη Λιτοχώρου Δ.Δίου-Ολύμπου Τα νέα της Βιβλιοθήκης Δημοτικής Ενότητας Λιτοχώρου
Κατά τους τελευταίους μήνες επιστέφθηκαν  τη Βιβλιοθήκη μας η  Α΄ και η Β΄ τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου, η Β΄Τάξη του 3ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου και τα παιδιά του 3ου Νηπιαγωγείου Λιτοχώρου, με τους εκπαιδευτικούς τους.

Ακούστε Live Radio Realax

Η ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΩΝ ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ


Το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας ενημερώθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον Δήμαρχο Ελασσόνας, κ. Γιώργο Πασχόπουλο για τις νέες εξελίξεις που προέκυψαν τελευταία στο θέμα της εκμετάλλευσης των λιγνιτικών κοιτασμάτων της περιοχής Δομενίκου.

6Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΦΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ 22 – 23- 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012


     Κάτω απ’ αυτό το πρίσμα, του κινδύνου της μόλυνσης και της μη αναστρέψιμης βλάβης του φυσικού περιβάλλοντος λόγω των σχεδίων της εξόρυξης των λιγνιτικών κοιτασμάτων, πραγματοποιείται φέτος η 6η Πανελλήνια Γιορτή Φέτας στην Ελασσόνα.

«Τζάμπα μαγκιές», δήμαρχε;


Ανακοινώστε το όνομα του δήθεν «συκοφάντη» για να δούμε τελικά, πόσα απίδια παίρνει ο σάκος!
Αγαπητοί συμπολίτες,
Την 28η Ιουλίου, ο Δήμος Δίου-Ολύμπου εξέδωσε δελτίο τύπου με τίτλο: «Μήνυση του Δ. Δίου-Ολύμπου εναντίον συκοφάντη για το λατομείο της ΔΕΑΔΟ». Το ίδιο δελτίο έφερε τον υπότιτλο: «Ο συκοφάντης είχε ισχυριστεί ότι το υλικό της TOSOH Ελλάς είναι δήθεν τοξικό και ότι κάποιοι δήθεν τα αρπάξανε».

Ακούστε Live Entexnos Fm