12 Μαρτίου 2012

Ο ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ....ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΟΝ !Ένας 22χρονος Έλληνας συνελήφθη χθες στην Κατερίνη για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Οι αστυνομικοί μετά από πληροφορίες έκαναν έλεγχο στο σπίτι του 22χρονου στο Δίον Πιερίας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ΝΔ ΠΙΕΡΙΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας


Σε συνέχεια των αποφάσεων της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012, υπό την προεδρία του Προέδρου της κ. Αντώνη Σαμαρά και συζήτησε θέματα προεκλογικής ετοιμασίας και ετοιμότητας, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, βουλευτής Αρκαδίας, κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος, απέστειλε προς όλες τις ΝΟΔΕ, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και την ΟΝΝΕΔ εγκύκλιο με την οποία καθορίζονται οι διαδικασίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του κόμματος κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

ΡΥΘΜΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥΗ Πολυτονική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Κατερίνης συγκίνησε και γοήτευσε το πολυπληθές κοινό παρουσιάζοντας σε μια μοναδική μουσική παράσταση δημοφιλείς συνθέσεις. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων των 2ου - 5ου Λυκείων(πρώην Πολυκλαδικό Λύκειο).

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με εκπροσώπους της Δημοκρατικής ΑριστεράςΕθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, πραγματοποίησαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας  της Δημοκρατικής Αριστεράς,  Γιώργος Κυτίδης, Νίκος Αντωνόπουλος και Πόπη Τασιοπούλου, την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012 στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.


Νίκος Μποχωρίδης: «Το βλέμμα μας είναι στο επόμενο παιχνίδι,
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Δημήτρης Γαλάνης:
 «Η ομάδα μας προσπάθησε και μόχθησε απέναντι σ΄ έναν πολύ καλό αντίπαλο και σε μια πολύ καλή έδρα»
Νίκος Μποχωρίδης:
«Το βλέμμα μας είναι στο επόμενο παιχνίδι,
που πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε»

ΠΕΛΛΑ: Αποτελέσματα Ημερίδας για το μέλλον της τυροκομίαςΜε μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή πολλών κτηνοτρόφων από την ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για το παρόν και το μέλλον της τυροκομίας στην Πέλλα. Διοργανωτές ήταν η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας και το γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης της Αριδαίας. 

ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ: ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΕΙΡΟΜΕΤΡΗΣΗ-ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Ενημερωτική ομιλία για τα αναπνευστικά νοσήματα διοργανώνει ο ΔΟΠΑ&ΑΠΗ Καλαμαριάς στα 6 ΚΑΠΗ της Καλαμαριάς και την ομιλία θα ακολουθήσει έλεγχος της αναπνευστικής λειτουργίας των μελών με δωρεάν σπειρομέτρηση.  


ΚΑΠΗ ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΝΑΚΙ : η ημερομηνία θα ορισθεί τον Απρίλη

ΚΑΠΗ ΦΟΙΝΙΚΑ: 22/3/2012

ΚΑΠΗ ΚΡΗΝΗΣ : 29/3/2012

Επιστημονικός υπεύθυνος της εκδήλωσης ο γενικός ιατρός κ.Κρικέλης Γ

Να γεμίσει το γήπεδο ζητά η ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑAE AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας την Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 στις 3μμ στο δύσκολο αγώνα της ομάδας μας με την “ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ” για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, ακόμη μια νίκη της ομάδας μας που θα μας φέρει στην πρώτη θέση του ομίλλου μας.

Ημαθία: Παράταση αιτήσεων για Βιολογική Καλιέργεια μέχρι 30/3


Για την δράση 1.1 « ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ »  και συγκεκριμένα για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για νέες εντάξεις, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης παρατείνεται από 12-03-2012 σε 30-03-2012.