30 Ιανουαρίου 2013

Δίωξη εναντίον Πολύζου και Λαγδάρη για τα Διόδια Αιγινίου


Χθες Τρίτη 29 Ιανουαρίου οι Πολίτες της Πιερίας μην αντέχοντας την αδικία που συντελείται εις βάρος της ελεύθερης διακίνησης τους από τα διόδια Αιγινίου γιατί δεν υπάρχει άλλος δρόμος, συγκεντρώθηκαν στα δικαστήρια Κατερίνης για να υπερασπιστούν τους συλληφθέντες συμπολίτες τους.

10ος αγώνας χειμερινής κολύμβησης «Παλίρροια 2013» στη Γρίτσα Λιτοχώρου


Ο Σύλλογος «Ελληνική Μαραθώνια Κολύμβηση» προκηρύσσει τον 10ο αγώνα χειμερινής κολύμβησης «Παλίρροια 2013», την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στη Γρίτσα Λιτοχώρου, υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου - Ολύμπου. Ώρα εκκίνησης από το Dion Palace: 12.00 μ.
Στον αγώνα θα συμμετέχουν περίπου 50-60 κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα εξοικειωμένοι με την κολύμβηση υψηλού ψύχους και θα αγωνιστούν σε 2 κολυμβητικές διαδρομές 300 και 1.000 μέτρων με αναμενόμενη θερμοκρασία νερού 12οC.
Στον αγώνα θα συμμετέχει ο 4ος ολυμπιονίκης του Λονδίνου και παγκόσμιος πρωταθλητής το 2011 στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης, Σπύρος Γιαννιώτης.
Στον αγώνα θα υπάρχει ναυαγοσωστική κάλυψη καθώς και παρουσία ασθενοφόρου στο ξενοδοχείο Dion Palace στη Γρίτσα.

Δράσεις δενδροφύτευσης από μαθητές του Δημοτικού Ν.Πόρων

 Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/1/2013 η δράση της δεντροφύτευσης από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Ν. Πόρων σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΚΠΕ) Ανατολικού Ολύμπου, την κοινότητα Ν. Πόρων και το Δήμο Ανατολικού Ολύμπου.

Πάμε να Καθαρίσουμε την Ελλάδα μέσα σε μία μέρα! Let’s Do It Greece!


Φέτος, για δεύτερη συνεχή φορά, φιλοξενούμε στην χώρα μας τη Διεθνή Εθελοντική Καμπάνια ‘’Let’s Do It’’.
Το «Let’s Do It World», ως κίνημα εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2008 στην Εσθονία και πήρε στη συνέχεια διεθνείς διαστάσεις. Σήμερα, αποτελεί  τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια διεθνώς, με συμμετοχή 96 χωρών και 7 εκατομμύρια εθελοντών.

Βράβευση για την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης στην ΕΠΣ Μακεδονίας


Βράβευση  για το Παιδικό Τμήμα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης για την πορεία της ομάδας στην περσινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα Υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Γιάννης Ιωαννίδης και βραβεύθηκαν μεταξύ άλλων ομάδες και ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Μακεδονίας που διακρίθηκαν για το ήθος και την αγωνιστική τους πορεία.  
Καρακούσης Σάκης