8 Απριλίου 2013

Ήρθε η ώρα όλοι μαζί να δώσουμε μάχη για τη ζωή, για το μέλλον, για τον τόπο μας.Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη, τις φίλες και τους φίλους της σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις εξορύξεις χρυσού, το Σάββατο 13 Απριλίου 2013, ώρα 18:00 στην Πλατεία Ελευθερίας.

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης - ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης 1 – 1


Αγώνας για την είσοδο στην τετράδα του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας
 Άδικα έχασε την πρόκριση αλλά κέρδισε τα εγκώμια και τον σεβασμό!!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΙΠΠΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
Λευτέρης Χατζηκυριακίδης:
«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε το στόχο μας»

Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Σερβίων
 Συνεχίζονται οι εργασίες κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Σερβίων που ξεκίνησαν και πάλι τον περασμένο Νοέμβριο μετά από διακοπή δέκα περίπου ετών.  Για την εξέλιξη των εργασιών ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο της εταιρίας που έχει αναλάβει την κατασκευή του έργου ο 

Μαθητές της Πιερίας στην πρώτη γραμμή Κοινωνικής ΑλληλεγγύηςΗ θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Ρητίνης ανεβάζει πέντε παραστάσεις για το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Πιερικός Αρχέλαος - Φίλιππος Βεροίας 63 - 67Με 67-63 έχασε ο Πιερικός Αρχέλαος από τον πρωτοπόρο και φιλοξενούμενο Φίλιππο Βεροίας. Ο Πιερικός Αρχέλαος για ένα πολύ μεγάλο διάστημα είχε το προβάδισμα, αλλά  λίγο πριν το τέλος έγινε η ανατροπή στο σκορ.

Κυριακή 14 Απριλίου, Καθαρίζουμε την Ελλάδα μέσα σε μία μέρα! Let's Do It Greece

Εντυπωσιακά δυνατό το μήνυμα συμμετοχής, εθελοντισμού και συνεργασίας απ' όλη την Ελλάδα για την εθελοντική δράση Let's Do It Greece!

Αφιέρωμα του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης στον Federico Garcia LorcaΤο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης προσεγγίζει την ισπανική ποίηση και συγκεκριμένα του Lorca με αφορμή τη μελοποιημένη ποίηση του από Έλληνες συνθέτες, αλλά και την παραδοσιακή Ισπανική μουσική με αφορμή τη συλλογή του Lorca Canciones Espanollas Antiguas.

Για να μπει ο Πέλεκας (Λεύκος) στη ζωή μας
Μερικές προτάσεις:  μικρό κόστος,  μεγάλη,  άμεση απόδοση.
                                                        του Μάντζιου Δ. Αντώνη, οικονομολόγου
                                                          

Φθηνό αλεύρι από την Εθελοντική ομάδα δράσης Πιερίας
Ακριβώς για αυτό το λόγο, επειδή Πάσχα χωρίς τσουρέκια δεν γίνεται, και βέβαια, ακολουθώντας τις δικές σας υποδείξεις, επιλέξαμε ακόμη ένα ποιοτικά άριστο προϊόν, στη δυνατότερη χαμηλή τιμή, το οποίο παράγεται στον τόπο μας, θα καταναλωθεί στον τόπο μας και τα χρήματα των πολιτών θα μείνουν εδώ στην Πιερία για να 

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κατερίνης στη Δημοτική ΒιβλιοθήκηH αγάπη του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας για το βιβλίο ως φορέα των Τεχνών και ευρύτερα του πνευματικού μας πολιτισμού εκφράστηκε γι΄ ακόμη μια φορά με την εκπαιδευτική επίσκεψή μας (28/3) στη Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Κατερίνης. Το καταρτισμένο κι έμπειρο προσωπικό της μας υποδέχθηκε 

Έτοιμο το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στο Δήμο ΚατερίνηςΝα τηρούν την σήμανση και να σέβονται τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας μαθαίνουν  οι αυριανοί οδηγοί – σημερινοί μαθητές των δημοτικών σχολείων της Πιερίας, στις εγκαταστάσεις του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Κατερίνης στο Νέο Κεραμίδι. Στο πλαίσιο αυτό και αφού έγιναν έγκαιρα οι απαραίτητες 

΄΄Πράσινο΄΄ χωριό η ΕλάτηΣτο πρόγραμμα ΄΄Πράσινες Αγροτικές και Νησιώτικες Κοινότητες΄΄ η Τ.Κ. Ελάτης του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού.

Έγκλημα (;) και τιμωρίατου Αντώνη Νταγλιούδη

Η Πιερία λοιπόν.  Με πάνω από εκατό χιλιόμετρα ακτών, χωρίς όμως ένα επιβατικό – εμπορικό λιμάνι.  Με πολλές εκατοντάδες χιλιάδες καλλιεργήσιμης γης, χωρίς όμως σοβαρό εκτεταμένο αρδευτικό.   Με περίπου εξήντα οικισμούς χωρίς σωστή ύδρευση και χωρίς αποχέτευση.

Βανδαλισμοί σε κοινόχρηστους χώρους στην ΈδεσσαΈκταση έχει πάρει το θλιβερό φαινόμενο των βανδαλισμών κοινόχρηστων χώρων στην Έδεσσα. Τη δύσκολη αυτή περίοδο που οι υπηρεσίες του Δήμου Έδεσσας προσπαθούν με τους λίγους διαθέσιμους πόρους να εξασφαλίσουν ένα επίπεδο 

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στη Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου «Ι.Σακελλαρίδης»Στις 13 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση και εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής χορωδίας Λιτοχώρου “Ι. Σακελλαρίδης”.