23 Αυγούστου 2011

ΤΡΕΙΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΚΑΤ. ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣΤρεις ακόμη αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στην Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας μετά από του Αγώνες Πρόκρισης που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 20-21 Αυγούστου στη λίμνη της Καστοριάς.
                Πρόκειται για τους Ζέρβα Ειρηναίο και Μπικογιάννη Γιάννη(χρυσούς Πανελληνιονίκες το 2011 στην τετράκωπο) που επιλέχθηκαν στην κατηγορία παίδων και την Νικολαΐδου Δέσποινα(αργυρή Πανελληνιονίκης 2011 στο διπλό σκιφ) στην κατηγορία νεανίδων της Εθνικής μας Ομάδας.

Ο Αίαντας στην Πιερία !!!! Η κορυφαία σχολή ποδοσφαίρου, τώρα στη περιοχή μας
Η μεγάλη του ΑΓΙΑΞ Σχολή Ποδοσφαίρου, βρίσκεται από τον Μάρτιο στην Ελλάδα και πλέον στην Πιερία, καθώς ο διάσημος για τις υποδομές του ολλανδικός σύλλογος, υπέγραψε την Δευτέρα 22 Αυγούστου πενταετούς διάρκειας συμβόλαιο για την έναρξη του Ajax Hellas Youth Academy, στην περιοχή. 

O MEΓΑΛΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΞΥΠΝΑ! ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΩΘΗΣΗ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΞΑΝΑ ΨΗΛΑ, ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ!


    

Φίλες και φίλοι, οπαδοί, φίλαθλοι και φίλοι της αγαπημένης μας ομάδας, του μεγάλου και ιστορικούΠιερικού μας. Μια νέα μέρα ξημερώνει σιγά σιγά για τηνΠΙΕΡΙΚΑΡΑ μας, μια μέρα με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες για μια μοναδική και γεμάτη χαρές και συγκινήσεις ποδοσφαιρική χρονιά. Κάτι πολύ καλό αχνοφαίνεται εδώ και λίγους μήνες στον ορίζοντα, κάτι που μας γεμίζει όλους μας αισιοδοξία και όνειρα να φτάσουμε όλοι μαζί την ομάδα μας ξανά εκεί, όπου βάση ιστορίας, της αρμόζει!Σε λίγο 13.10' "ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ" Με τον Μπάμπη Πείδη στο Δημοτικό ΡαδιόφωνοΣε λίγο 13.10' "ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ" στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της πόλης...
Όλες οι αθλητικές ειδήσεις των ημερών στους δέκτες σας...
Με τον Μπάμπη Πεΐδη...http://www.953fm.gr/portal/

Φτέρη, σημείο αναφοράς κατοίκων της Καρίτσας.
* Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΦΤΕΡΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ
* ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η ΚΟΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΟΝ ΟΜΩΝΥΜΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Μπικογιάννης και Παπαθανασίου του Ν.Ο Κατερίνης, στην Προεθνική Ομάδα Κωπηλασίας !


ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ


                Ολοένα και καινούργια ταλέντα αναδεικνύονται από τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που σημειώνει μια συνεχώς ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια.

Κατερίνη: Κατασχέσεις χιλιάδων λαθραίων προιόντων στην Παραλία...με Υπογραφή Θανάση ΜαντσούκαΝέες εξορμήσεις για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στην Παραλιακή ζώνη του Δήμου, που είχαν ως αποτέλεσμα κατασχέσεις χιλιάδων λαθραίων προϊόντων διενήργησε – το περασμένο Σάββατο - μικτό κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας Κατερίνης, του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Λεπτοκαρυάς, της Ομάδας Δίας και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος.