7 Μαρτίου 2012

Έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας-Κολινδρού


Σύμφωνα με το άρθρο 67, παρ. 5,  του Ν. 3852/2010 καλείστε να παραστείτε στην έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου την του μηνός Μαρτίου έτους 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 08:00 μ. μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα, λόγω εκπνοής προθεσμιών :


1.      Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού με την Π. Ε. Πιερίας για την υλοποίηση του έργου : «Συντήρηση του οδικού δικτύου Κολινδρού - Παλαιοστάνης» (Εισήγηση κ. Δήμαρχος – κ. Δ. Πάτσιας).
2.      Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού με την Π. Ε. Πιερίας για την υλοποίηση του έργου : «Κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης της παραλιακής οδού στη Νότια είσοδο της Τ. Κ. Μακρυγιάλου» (Εισήγηση κ. Δήμαρχος – κ. Δ. Πάτσιας) .
3.      Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού με την Π. Ε. Πιερίας για την υλοποίηση του έργου : «Κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγινίου» (Εισήγηση κ. Δήμαρχος – κ. Δ. Πάτσιας).
4.      Σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού με την Π. Ε. Πιερίας για την υλοποίηση του έργου : «Επισκευή - συντήρηση Σχολικών κτιρίων Δήμου Πύδνας – Κολινδρού» (Εισήγηση κ. Δήμαρχος – κ. Δ. Πάτσιας) .
5.      Υποβολή αιτήσεως του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού για ένταξη στο Σύμφωνο Δημάρχων Ευρωπαϊκής Ένωσης για την επίτευξη των Ενεργειακών στόχων της Ευρωπαϊκής Ένωσης έως το 2020(Εισήγηση κ. Δήμαρχος – κ. Δ. Πάτσιας) .

   Ο Πρόεδρος του Δ. Σ.


                                                                                                  
                                                                                       Γεώργιος Πολυχρονίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !