9 Δεκεμβρίου 2014

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Φιλίππειος δρόμος



Με άψογη διοργάνωση και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου ο 3ος Φιλίππειος δρόμος (Βεργίνα – Φραγμα Αλιάκμονα – Βέροια) 14,6 km . Μία διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από μεγάλες και διεθνής διοργάνωσης.



10 Λεωφορεία χρειάστηκαν για την μετακίνηση των δρομέων από την Βέροια στην Βεργίνα (εκκίνηση). 3 Λεωφορεία επέστρεψαν με ασφάλεια τον ρουχισμό των δρομέων στην Βέροια (τερματισμός).



750 δρομεις έκατσαν στην γραμμή εκκίνησης ενώ 900 ηταν οι εγγραφές.

160 εθελοντές συνετέλεσαν ώστε να γίνει μία όμορφη διοργάνωση.



Η συμβολή της τροχαίας ήταν πραγματικά παραδειγματική και αποτελεσματική αφού κατάφερε να αποστειρώσει κυριολεκτικά το δρόμο Βεργίνα Βέροια κατά την διάρκεια του αγώνα. Αξίζει να ευχαριστήσουμε στον Αστυνομικό διευθυντή κο Μπαντουβάκη για την παραχώρηση μεγάλης δύναμης της τροχαίας, καθώς επίσης και τον κο Καλογερόπουλο Διοικητή της τροχαίας και τον υποδιοικητή κο Νιώπα για την υλοποίηση του κυκλοφοριακού σχεδιασμού



Η ανταπόκριση του στρατού στο αίτημα μας να στήσουν σκηνές για ιατρείο και αποδυτήρια ήταν άμεση.



Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εθελοντές του Συλλόγου δρομέων Βέροιας που εκτός την ημέρα του αγώνα και τις προηγούμενες ήταν παρόντες στο στο κάλεσμα για την προετοιμασία του . Συγχαρητήρια επίσης στους εθελοντές των διάφορων κοινωνικών φορέων η συλλόγων αλλά και σε μεμονωμένους πολίτες . Το εθελοντικό παρόν τους όπως και τις περασμένες 2 χρονιές έδωσαν η ΛΕΜΟΒ (λέσχη μοτοσικλετιστών) ο ΠΟΠΕΣΥ (Περιβαντολογικός ποδηλατικός σύλλογος ) οι Ραδιοερασιτέχνες, το σώμα Ελληνικού οδηγισμού , το τμήμα στίβου του Φιλίππου Βέροιας , το κοινωνικό Ιατρείο. Μεγάλη ήταν η συμβολή του Νομικού προσώπου του Δήμου Βέροια ΚΑΠΑ που βοήθησε όπου χρειαζόταν με την καθοδήγηση Ρωμύλου Αλεξανδρίδη, καθώς επίσης και στις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βέροιας. Συντονιστές όλης της διοργάνωσης ήταν οι Κελεπούρης Νίκος και Καραγιάννης Γιάννης προπονητές και μέλη του Δ.Σ του συλλόγου δρομέων Βέροιας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Πέτρος Φύκατας , Καραγεώργου Αθανάσιος Βασιλακάκης Αντώνης και Τσιάρας Βασίλης



Αναμνηστικά δώρα περίμεναν τους δρομείς στον τερματισμό: Μετάλλιο, προπονητικό ημερολόγιο, μπανάνες , κομποστάκια, κρουασάν , νερό , χάρτης της πόλης Βέροιας .


Αναλυτικά, τα αποτελέσματα
http://www.runningnews.gr/item.php?id=19892

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !