9 Δεκεμβρίου 2014

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Ελασσόνα

«Ο Δήμος Ελασσόνας δημιουργεί μια μεγάλη προστατευτική ομπρέλα η οποία θα είναι σύντομα ικανή να απορροφήσει όλες τις παρενέργειες της κρίσης. Αυτό είναι άλλωστε το πρώτο μας μέλημα από την ημέρα που αναλάβαμε τις τύχες του Δήμου στα χέρια μας». Με τα λόγια αυτά ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου έδωσε το στίγμα των
ενεργειών της νέας δημοτικής αρχής, μιλώντας στην εκδήλωση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην κεντρική πλατεία της Ελασσόνας.

Μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες που πλημμύρισαν τόσο την πλατεία, όσο και τους γύρω δρόμους, ο κ. Ευαγγέλου εξήγησε πως η νέα δημοτική αρχή επέλεξε να δημιουργήσει φέτος, για πρώτη φορά, ένα ολοκληρωμένο εορταστικό πρόγραμμα για ολόκληρη την επαρχία Ελασσόνας με σκοπό την δημιουργία του κλίματος εκείνου που θα βοηθήσει τόσο την τοπική αγορά, όσο και την διάθεση όλων.

«Κύριο μέλημά μας είναι να μην αισθανθεί κανείς μόνος του τις μέρες των γιορτών και να συνειδητοποιήσουν όλοι πως ο Δήμος δημιουργεί μια μεγάλη προστατευτική ομπρέλα η οποία θα είναι σύντομα ικανή να απορροφήσει όλες τις παρενέργειες της κρίσης. Αυτό είναι άλλωστε το πρώτο μας μέλημα από την ημέρα που αναλάβαμε τις τύχες του Δήμου στα χέρια μας.

Στόχος μας είναι οι φετινές γιορτές να φέρουν όλον τον κόσμο πιο κοντά και να δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες που θα του επιτρέψουν να διασκεδάσει και να χαρεί τις Άγιες αυτές ημέρες.

Στην κρίση κανείς δεν μπορεί να μείνει μόνος. Γι’ αυτό και φέτος λέμε «Όλοι μαζί, μια γιορτή», θέλοντας να στείλουμε μήνυμα αλληλεγγύης και χαράς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ευαγγέλου.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου συμμετείχαν η Σχολή χορού Burn the Floor, η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Ελασσόνας, οι Freaky Fortune, και η Τάμτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !