31 Ιανουαρίου 2015

Πέρασαν σχεδόν 20 χρόνια από το Έγκλημα που συγκλόνισε την Κατερίνη !

Φώτο Αρχείου 
16 Μαρτίου 1995 
«Ακατανόητος εφιάλτης – 15χρονος σκότωσε τους γονείς του, προσπάθησε να τους κάψει και μετά πήγε για ύπνο», έγραφε τότε η «Ε».


ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
Χωρίς αιτία και με απίστευτη αγριότητα, που άγνωστο πώς μπόρεσε και χώρεσε στην ψυχή ενός
εφήβου, δεκαπεντάχρονος σκότωσε τους γονείς του στο σπίτι τους στην οδό Αγίου Δημητρίου 52, στο Βατάνι Κατερίνης.
Το έγκλημα, οι λεπτομέρειες του οποίου μοιάζουν βγαλμένες από τις πιο σκληρές ταινίες βίας, χαρακτηρίστηκε από τον αστυνομικό διευθυντή Πιερίας «πρωτοφανές για τα ελληνικά χρονικά και ακατανόητο, αφού ούτε ο ίδιος ο 15χρονος μπορεί να εξηγήσει το γιατί».
Ο δράστης, παιδί μιας τυπικής ελληνικής μεσοαστικής οικογένειας, μαθητής στην πρώτη τάξη του Λυκείου, μαχαίρωσε πολλές φορές τη μάνα του και τον πατέρα του, τους έσυρε νεκρούς στο μπάνιο, τους περιέλουσε με οινόπνευμα και προσπάθησε να τους κάψει για να εξαφανίσει τα ίχνη της πράξης του. Μετά πήγε για ύπνο και πολλές ώρες αργότερα είχε το κουράγιο να κοροϊδεύει τους αστυνομικούς και τον ιατροδικαστή.
Στην ομολογία του, ώρες αργότερα, είχε πει: «Με καταπίεζαν και γι’ αυτό λογομάχησα και τους σκότωσα». Θύματα του 15χρονου, ο εφοριακός πατέρας του Γρηγόρης Παπαδόπουλος, 58 χρόνων, και η συνταξιούχος εφοριακός μητέρα του, Φρειδερίκη, 55 χρόνων. Σφαγμένοι και μισοκαμένοι βρέθηκαν από τον μεγάλο τους γιο, τον 26χρονο Κυριάκο, που επέστρεψε στο σπίτι τα ξημερώματα της ίδιας μέρας.


Katerinipress: Αυτά έγραφε τότε η Ελευθεροτυπία. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Ο 15χρονος τότε φέρεται να κακοποιήθηκε από τους γονείς του και μάλιστα κατ΄επανάληψη. Το ευχάριστο πάντως είναι , όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ότι ο 35χρονος σήμερα κατάφερε να σπουδάσει μέσα στις φυλακές και όπως αναφέρουν πληροφορίες σήμερα είναι ιατρός.




Με Αφορμή την παραπάνω Αναδημοσίευση Αναγνώστης ΑΠΕΙΛΕΙ τη ΖΩΗ ΜΑΣ ! 
Διαβάστε ΕΔΩ 

12 σχόλια:

  1. Οχι και χωρις αιτια....σας παρακαλω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. pou na sto kanoun ta paidia sou kai as exoun kai aitia zwo

      Διαγραφή
    2. ΟΧΙ Κ ΑΓΙΟΙ Η ΓΟΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ.....Κ ΚΑΚΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ Κ ΞΥΝΕΤΕ ΠΑΛΙΕΣ ΠΛΗΓΕΣ

      Διαγραφή
    3. Συμφωνο ανωνυμε ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΔΕΝ ΧΡΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ! ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!!!

      Διαγραφή
  2. Έτσι έγραφε το τότε ρεπορτάζ φίλε. Εννοείται ότι υπήρχαν σοβαρά αίτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω με τον Ανωνυμος οχι και χωρις αιτια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή σας, ποιος το έγραψε αυτό;;; κανένας εικοσάχρονος;;;
    Ο αδερφός του μάρτυρας υπεράσπισης του ήταν στο δικαστήριο γιατί υπήρχε ΑΙΤΙΑ και ΛΟΓΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα βλακείες... Όλοι ξέρουμε γιατί τους έσφαξε. Δεν τον καταπίεζαν απλά. Κι αυτό το ξέρει ολόκληρη η Κατερίνη μέχρι και η αστυνομία. Απόρω γιατί πάντα εσείς οι δημοσιογράφοι δεν λέτε την αλήθεια. Άντε ασχοληθείται με τώρα με το αν φοράει μεσάτο σακάκι ή αν είναι παλιομοδίτικο. Δεν ντρεπόσαστε λίγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά, έχει γίνει επεισόδιο στη 10η εντολή η ιστορία. Ψίθυροι λέγεται. Δείτε το και βγάλτε συμπεράσματα για τα αίτια που κάποιοι ανώνυμοι προσπαθούν να εξαφανίσουν (θα έχουν τους λόγους τους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ayto poy dimosieysate prepi na svisti kai parakalo na prosexete ti anevazete gt an den to svisete tha gini kataglekia stin google kai prosekse kirie esi poy ta anevazis ayta. ta panta kseroyme kai ti egine kai gia pio logo kai ksero oti kai esi to kseris gia ayto prosexe mono ayto soy leo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλά ρε μάγκες όλοι με το ζωνάρι λυμένο είστε. Αφού είναι γνωστο και το ξερουν ολοι οτι το παιδι υφιστατο σεξουαλικη κακοποιηση και ετσι εφτασε εκει που εφτασε, τι το σκαλιζετε τωρα.!! Ας κρίνει καθένας με τα δικά του κριτήρια τις πράξεις του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !