31 Ιανουαρίου 2015

Ερωτικό όργιο στην Πάτρα με εισιτήριο....150- 250 ευρώ !

Με ένα από τα... μεγαλύτερα ερωτικά όργια που τουλάχιστον έχουν γίνει γνωστά στην Πάτρα υποδέχτηκαν το φετινό καρναβάλι ορισμένοι Πατρινοί! Και ήταν από τα μεγαλύτερα αφού σε αυτό λέγεται πως συμμετείχαν περισσότερα από... δεκαπέντε άτομα, κατά κύριο λόγο ζευγάρια αλλά υπήρχαν και μόνες τους γυναίκες ή μόνοι τους άνδρες.

Εκτός όμως από τον αριθμό των συμμετεχόντων εκείνο που κάνει αισθητή τη διαφορά ήταν και το γεγονός ότι οι διοργανωτές έβαλαν και... είσοδο για να μπορεί κάποιος να συμμετάσχει! Ενώ κυκλοφορούσε και μια λίστα με σειρά προϋποθέσεων που έπρεπε να πληρούσε κάποιος ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής. Όλα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο, κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του Πατρινού καρναβαλιού 20154. Και μάλιστα το όλο ραντεβού είχε οργανωθεί με πολλή επιμέλεια με ευθύνη ενός ζευγαριού ελεύθερων επαγγελματιών, αρκετά γνωστών στην τοπική κοινωνία. Το απολύτως ταιριαστό και πάντοτε χαμογελαστό και πολύ κοινωνικό ζευγάρι (μέσης ηλικίας) οργάνωσε το ερωτικό πάρτι πολύ καιρό πριν, τουλάχιστον ενάμισι μήνα. Έκανε γνωστή την πρόθεσή του σε κολλητούς φίλους και φίλες και ανέλαβε να δημιουργήσει την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο μεγάλο εξοχικό σπίτι τους που βρίσκεται προς τα Αραχωβίτικα.
Οι λίστες συμμετεχόντων κυκλοφορούσαν από χέρι σε χέρι όλες τις προηγούμενες μέρες και μέχρι την προηγούμενη Πέμπτη είχαν οριστικοποιηθεί τα πρόσωπα που θα συμμετείχαν. Ζευγάρια από την Πάτρα, τον Πύργο και την Ναύπακτο, αλλά και ορισμένοι μόνοι άνδρες και μόνες γυναίκες. Άπαντες πληρούσαν τις προδιαγραφές της καλής εμφάνισης, της καθαριότητας και βέβαια της εχεμύθειας. Δεν έπρεπε να φέρουν κινητά τηλέφωνα μαζί τους ούτε φυσικά βιντεοκάμερες. Το ραντεβού δόθηκε αρχικά σε μπαράκι της πλατείας Γεωργίου και αφού το διασκέδασαν με την τελετή έναρξης του καρναβαλιού, μετέβησαν με αυτοκίνητα στο εξοχικό όπου η ομαδική ερωτική συνεύρεση κράτησε μέχρι πρωίας!
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...Είσοδος... από 150 έως και 250 ευρώ!
Το κόστος της συμμετοχής ήταν αυτό που επίσης συζητήθηκε πολύ στα στέκια της πόλης όπου έγινε γνωστή η πραγματοποίηση του σεξουαλικού οργίου. Αφού ξεκινούσε από τα 150 ευρώ για κάθε ζευγάρι και έφθανε ακόμα και στα 250 ευρώ για τη συμμετοχή ενός μόνου άνδρα! Και η αιτιολογία του ζεύγους που διοργάνωσε το πάρτι ήταν αφενός η εξασφάλιση ποτών, άφθονης σαμπάνιας και πλούσιου μπουφέ, αφετέρου η εξασφάλιση συμμετοχής μόνο από άτομα της... υψηλής τοπικής κοινωνίας. Και φημολογείται πως μεταξύ των συμμετεχόντων υπήρξαν ζευγάρια ελευθέρων επαγγελματιών, δημόσιοι υπάλληλοι, ακόμα και από το χώρο της επιστήμης!

Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !