9 Δεκεμβρίου 2014

Η Ελεονώρα Μελέτη σε ταινία πορνό!

Κάθε εβδομάδα, η Ελεονώρα Μελέτη παρουσιάζει και μια διαφορετική έννοια μέσα από την εκπομπή της. Αυτήν την Πέμπτη, στις 23.30, θα δούμε κάτι ιδιαίτερα… τολμηρό. Αναλύεται η έννοια της λέξης πορνό και η παρουσιάστρια, μέσα από βιωματικό ρεπορτάζ, αλλάζει για λίγο ρόλο και γίνεται σκηνοθέτιδα ερωτικής ταινίας.

Έτσι, μετά τις εκπομπές, που ασχολήθηκαν με τα φαντάσματα (θυμήσου ΕΔΩ), με την πορνεία (θυμήσου ΕΔΩ), και με την εκπομπή που είχε ξεσηκώσει θύελλα με την Ελεονώρα να δοκιμάζει μαριχουάνα (ΕΔΩ), το Hashtag διεισδύει στον κόσμο του πορνό.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα στιγμιότυπο και σχολίασε: «Tο βιωματικό έχει αξία όταν δεν έχεις ξαναβιώσει την ιστορία του ρεπορτάζ. Ας μην κρυβόμαστε, όσο κ αν σοκάρονται μερικοί , Σεξ έχω κάνει… Πορνό όμως δεν εχω ξανασκηνοθετήσει… Εδώ με τους πρωταγωνιστές για τις ανάγκες του #hashtag #11december».
Πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν αρνητικά κάτω από τη φωτογραφία, με την Ελεονώρα Μελέτη να τους απαντά, μεταξύ άλλων: «Η ηθικολογία δεν ήταν ποτέ του γούστου μου, προτιμώ την ελευθερία λόγου… Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ντροπιαστικό στην εικόνα. Όταν βλέπεις τον σύντροφο σου γυμνό, τον θεωρείς ορισμό της ξεφτίλας;», «προφανώς υπάρχει κόσμος που μπερδεύει το σοβαρό με το σοβαροφανές και το πορνό με το βρώμικο κ το προκλητικό. Κ προφανώς κάποιοι αναφέρουν ως υποδειγματικά παραδείγματα της εκπομπής μόνο την πιάτσα στη Συγγρού, το στριπτιτζάδικο και τη τσόντα.
Κανένας λόγος για το νυχτερινό σχολείο, για τα επείγοντα στα νοσοκομεία, για την ευθανασία, για τις προκαταλήψεις, για την ελευθερία κ πολλά άλλα “σοβαρά” της εκπομπής. Οι πουτ@νες όμως, οι τσόντες , οι μπάφοι κ οι στριπτιτζούδες – χρησιμοποιώ τη γλώσσα των επικριτών- είναι όψεις της κοινωνίας που ζούμε. Υπάρχουν κ δεν θα πρέπει να σοκάρουν αυτές οι έννοιες άλλα η σημασία μέσα από την οποία τις ερμηνεύουμε. Σοκάρει το πορνό; Αλήθεια; γι αυτό ξεπούλησαν οι αποχρώσεις του γκρι; γι αυτό η λέξη πορνό είναι 1η στο google σταθερά; γι αυτό υπάρχουν 4.000.000 πορνό σελίδες; δηλαδή όσοι σοκάρονται με το πορνό, με τον σύντροφο να φανταστώ θα παίζουν monopoly… Ας είμαστε ρεαλιστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !