9 Δεκεμβρίου 2014

Πανελλήνια πρωταθλήματα στίβου σε Λάρισα, Σέρρες, Τρίκαλα, Γιαννιτσά το 2015

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2015 επικυρώθηκαν την Τετάρτη 3/12/14, στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, και φέτος το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών (25-26/7).


Η Λάρισα θα φιλοξενήσει και φέτος μια μεγάλη διοργάνωση αλλά αυτή την φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών- Γυναικών (13-14/6). Στις Σέρρες αποφασίστηκε να διοργανωθεί, και φέτος όπως και πέρυσι, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων- Νεανίδων (27-28/6). 

Στα Τρίκαλα θα φιλοξενηθούν φέτος δυο μεγάλες διοργανώσεις καθώς τον Μάρτιο θα γίνει στην Πηγή Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου, ενώ το καλοκαίρι η πόλη των Τρικάλων θα φιλοξενήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων (20-21/6). 

Στην μικρότερη αγωνιστική κατηγορία, αυτή των Παμπαίδων- Παγκορασίδων, οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τους μικρούς μας αθλητές θα είναι στον Βόρειο όμιλο τα Γιαννιτσά ενώ στον Νότιο όμιλο μια πόλη της Πελοποννήσου( θα ανακοινωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα). 

Στις μεγάλες αποστάσεις τα Μέγαρα θα φιλοξενήσουν το Πανελληνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. (24/5), ενώ στο Σχινιά θα διεξααχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 50χλμ. βάδην, το οποίο όμως θα γίνει στις 18 Ιανουαρίου, μια εβδομάδα αργότερα από ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο. Τέλος σε περιοχή της Αττικής θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα των 20χλμ. βάδην.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !