1 Δεκεμβρίου 2014

Παράπονο Αναγνώστη για το ΙΚΑ Γιαννιτσών

Σήμερα κατά τις 12μμ επισκέφτηκα το ΙΚΑ Γιαννιτσών για να κλείσω ένα ραντεβού στον οφθαλμίατρο λόγω προβλήματος. Πηγαίνοντας στον 1ο όροφο διαπίστωσα πως κανείς δεν υπήρχε στην αίθουσα αναμονής και έτσι χτύπησα την πόρτα όπου μέσα καθόταν η γιατρός χωρίς να κάνει κάτι. Της εξήγησα
το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και μου εξήγησε πως μόνο τα επείγοντα περιστατικά εξετάζονται την ίδια στιγμή και ότι πρέπει να πάω στο ισόγειο για να κλείσω ραντεβού. Έτσι και έκανα όπου μια γυναίκα μου είπε ότι ενώ μόνο κάθε Δευτέρα και Παρασκευή κλείνονται ραντεβού "έτυχε" να μην λειτουργεί το σύστημα.
Μου εξήγησε πως μέχρι 20 Ιανουαρίου είναι όλα κλεισμένα ήδη. Δηλαδή πρέπει να περιμένω να ανοίξει το σύστημα για να κλείσω μετά τις 20/01.
Και αναρωτιέμαι, τι σύστημα είναι αυτό που ενώ η γιατρός δεν απασχολείται με κάποιον, το σύστημα είναι μπλοκαρισμένο εμείς θα πρέπει να περιμένουμε 2 μήνες μέχρι να εξεταστούμε; Το ξέρω ότι δεν λέω κάτι καινούργιο όμως μέχρι πότε οι υπεύθυνοι θα αδιαφορούν; Από την στιγμή που βλέπουν ότι δεν υπάρχει κάποιος με ραντεβού την συγκεκριμένη στιγμή στο κτίριο θα πρέπει ή να ενημερώνουν κάποιον επόμενο που μπορεί να εξυπηρετηθεί νωρίτερα ή εάν καλέσει κάποιος για νέο ραντεβού να του πουν ότι την συγκεκριμένη στιγμή υπάρχει κενό.
Το να περιμένω κάποιους που έκλεισαν να εξεταστούν νωρίτερα από μένα το καταλαβαίνω αλλά να περιμένω ενώ κανείς δεν υπάρχει για να εξετασθεί και ο γιατρός κάθεται δεν μπορώ να το καταλάβω.


Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !