1 Δεκεμβρίου 2014

Άλυτα τα προβλήματα του Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου

Η βουλευτής ΔΗΜΑΡ Α’ Θεσσαλονίκης Ασημίνα Ξηροτύρη-Αικατερινάρη επανέρχεται με νέα ερώτησή της στο θέμα της υπολειτουργίας του Εθνικού Καυτανζόγλειου Σταδίου, καθώς τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει παραμένουν άλυτα, παρά τις διαβεβαιώσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (με την αριθ. πρωτ. Οικ. 6833/04.03.2014 απάντησή του σε σχετική ερώτησή της) ότι θα ενταχθούν στο Π.Δ.Ε. των ετών 2014/2015.

Ειδικότερα, η βουλευτής επισημαίνει ότι δεν έχει ληφθεί καμία μέριμνα για το στάδιο και τονίζει την άμεση ανάγκη της αποκατάστασης του ελαστικού τάπητα, της αντικατάστασης του χορτοτάπητα τόσο στο κεντρικό όσο και στο και βοηθητικό στάδιο και της πυρασφάλειας. Δεδομένης δε και της ανεπάρκειας του προσωπικού του σταδίου, είναι ορατός ο κίνδυνος να μείνει το στάδιο στο περιθώριο, παρότι 10 μόλις χρόνια πριν, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων, εκσυγχρονίστηκε και ενισχύθηκε προκειμένου να επιτελεί καθοριστικό ρόλο στον αθλητισμό και τον πολιτισμό για την πόλη της Θεσσαλονίκης, τη Μακεδονία, αλλά και ευρύτερα τη χώρα μας.
Τέλος, η βουλευτής ερωτά τους αρμόδιους Υπουργούς αν προτίθενται να προβούν σε άμεσες ενέργειες ώστε να αντιμετωπιστούν τελικά τα σημαντικά προβλήματα του Καυτανζόγλειου Σταδίου και να διασφαλίσουν την απρόσκοπτη, ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !