12 Δεκεμβρίου 2014

Πιερικός Αρχέλαος – Κομοτηνή Την Κυριακή στην Κατερίνη στις 5 μμ

Κώστας Παπαδόπουλος: «Καλούμε τον κόσμο της Κατερίνης να μας στηρίξει, όπως κάνει κάθε φορά και να δώσει δυναμικό παρόν στο κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού».

Αναστάσης Πρισκομάτης: «Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε την νίκη και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Ελπίζω να το κάνουμε και σε ένα γεμάτο γήπεδο»
Στη δέκατη αγωνιστική βρίσκεται το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας και ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει στην Κατερίνη την ομάδα της Κομοτηνής.

Αναμφισβήτητα και το φετινό πρωτάθλημα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τόσο οι ομάδες που ατενίζουν την Α2 εθνική κατηγορία, όσο και αυτές που θέλουν να αποφύγουν την πιο κάτω κατηγορία, κάθε Κυριακή δίνουν μια πραγματική μάχη.

Για το επικείμενο παιχνίδι η ομάδα της  Κατερίνης συνεχίζει την προετοιμασία της και όλοι ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές ορίσθηκαν οι κ.κ. Τζίμα και Κοϊμτζόγλου και κομισάριος ο κ. Νίκος Βάτσιος.

Τέλος, για τον αγώνα οι καλαθοσφαιριστές Κώστας Παπαδόπουλος και Αναστάσης Πρισκομάτης, δήλωσαν:

Κώστας Παπαδόπουλος: «Ύστερα από τέσσερις συνεχόμενες νίκες η ομάδα μας έχασε δύο παιχνίδια από ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και έχουν βλέψεις για άνοδο. Την Κυριακή στον αγώνα με την Κομοτηνή πρέπει να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις, κάτι το οποίο θα μας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για τη δύσκολη συνέχεια. Είναι μια ομάδα με παλιούς έμπειρους παίκτες, αλλά δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Επίσης καλούμε τον κόσμο της Κατερίνης να μας στηρίξει, όπως κάνει κάθε φορά και να δώσει δυναμικό παρόν στο κλειστό του Σιδηροδρομικού Σταθμού».

Αναστάσης Πρισκομάτης: «Μετά από τρεις αγώνες που δεν έπαιξα λόγω τραυματισμού αισθάνομαι πολύ ωραία που επανήλθα. Την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι απέναντι στην Κομοτηνή, μια ομάδα με μακρά ιστορία στο μπάσκετ στην Α2 και Β' Εθνική, όπου θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε την νίκη και να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Ελπίζω να το κάνουμε και σε ένα γεμάτο γήπεδο».
● Τα άλλα παιχνίδια της Β΄ εθνικής κατηγορίας: Φοίνικας Λάρισας – ΧΑΝΘ, Προμηθέας Πατρών – Άργος Ορεστικό, Τιτάνες Παλαμά – Αργοναύτης, Ασπίς Ξάνθης – Πευκοχώρι, Στρατώνι – Αίας Ευόσμου, Ανατόλια – Μαχητές Δόξας Πεύκων.
● Η βαθμολογία: Μαχητές Δόξα Πεύκων 18, Πευκοχώρι 16, Προμηθέας 16, Φοίνικας Λάρισας 15, Αργοναύτης Καλ. 15, Τιτάνες Παλαμά 14, Άργος Ορεστικό 14, Πιερικός Αρχέλαος 13, Ανατόλια 13, Αίας Ευόσμου 13, ΧΑΝΘ 12, Στρατώνι 11, Ασπίδα Ξ. 10, Κομοτηνή 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !