12 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ

Ύστερα από την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών για την ποιότητα του νερού στην πόλη της Έδεσσας, η ΔΕΥΑ Έδεσσας θεωρεί απαραίτητο να ενημερώσει –επισήμως- τους δημότες ότι ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ.

Αναλύσεις ποιότητας νερού διενεργούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ο δε έλεγχος του υπολειμματικού χλωρίου είναι καθημερινός. Από τους ελέγχους προκύπτει ότι το νερό του δικτύου ύδρευσης ικανοποιεί – πέραν πάσης αμφιβολίας - τους όρους των υγειονομικών διατάξεων περί πόσιμου νερού, όσον αφορά στις μικροβιολογικές και φυσικοχημικές παραμέτρους.
Κάθε συσχετισμός επομένως κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας με την ποιότητα του νερού - ιδιαίτερα δε όταν δεν έχει ζητηθεί από κανέναν σχετική ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΕ - είναι άστοχη και δημιουργεί αίσθημα ανασφάλειας στους δημότες, χωρίς να υφίσταται πραγματικός λόγος.

Η Δ.Ε.Υ.Α. Έδεσσας, έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της απέναντι στους δημότες για την καλή και ασφαλή λειτουργία των δικτύων της αρμοδιότητας της, ενημερώνει, ως οφείλει, άμεσα τους κατοίκους σε περίπτωση που διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !