12 Δεκεμβρίου 2014

Ένοπλη ληστεία σε βενζινάδικο στην Πατρίδα Ημαθίας

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης έγινε ένοπλη ληστεία σε πρατήριο βενζίνης στην είσοδο της Πατρίδας Ημαθίας (δίπλα στο παλιό κέντρο "Ακρίτας"). Σύμφωνα με πληροφορίες του
InVeria.gr, τρία άτομα, έχοντας καλύψει με "φουλ φέις" κουκούλες τα πρόσωπά τους και με την απειλή
κυνηγετικών καραμπινών, απείλησαν τους υπαλλήλους του βενζινάδικου, αρπάζοντας ένα τσαντάκι ("μπανάνα") με χρήματα, χωρίς ευτυχώς κανείς να κινδυνεύσει.
Αμέσως κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και λίγα λεπτά αργότερα, βρέθηκε το όχημα με το οποίο οι τρεις δράστες διέπραξαν τη ληστεία, , λίγο έξω από την Πατρίδα. Πρόκειται για ένα Honda Civic, παλιό μοντέλο, κόκκινου χρώματος, το οποίο δεν έφερε πινακίδες. Προφανώς, ήταν κλεμμένο.
Οι τρεις δράστες εικάζεται ότι άλλαξαν το όχημα με άλλο και τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και μέχρι αυτή την ώρα στήνονται μπλόκα σε καίρια σημεία και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, έχουν γίνει ήδη δύο προσαγωγές ατόμων, κοντά στο ξενοδοχείο "Αιγές Μέλαθρον", ενώ αναφορικά με τη λεία, ακόμη δεν έχει καθοριστεί το ύψος της.
inveria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !