12 Δεκεμβρίου 2014

Ημερίδα με θέμα "Προστατεύοντας τα παιδιά μας:Σύγχρονοι Κίνδυνοι σε ένα δύσκολο περιβάλλον"

Ημερίδα με θέμα «Προστατεύοντας τα παιδιά μας: Σύγχρονοι Κίνδυνοι σε ένα δύσκολο περιβάλλον» διοργανώνει η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής με τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων και τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 18:30 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται στις 11 Δεκεμβρίου και εντάσσεται στον «Κύκλο Ομιλιών για Γονείς και Εκπαιδευτικούς» που έχει ως στόχο  την ενημέρωση για θέματα που απασχολούν τη σημερινή οικογένεια σε ένα δύσκολο κοινωνικό περιβάλλον.
Προσκεκλημένοι ομιλητές θα είναι η δικηγόρος Μαρία Χρυσαφίδου, ,η οποία και θα ενημερώσει το κοινό για τα δικαιώματα των παιδιών η Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια, Δήμητρα Παπαδήμα, που θα μιλήσει για θέματα βίας, παραμέλησης και εγκατάλειψης η Κοινωνική Λειτουργός, Αναστασία Μυλωνά και η Ψυχολόγος Δήμητρα Κωστούλα, οι οποίες θα καλύψουν το θέμα του διαδικτυακού εκφοβισμού και του εθισμού στο διαδίκτυο   αλλά και η Ψυχολόγος Ελένη Σοφού που θα μιλήσει για τη βία στην παιδική ηλικία. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Καρυδάκη. 
Παράλληλα με την ημερίδα θα πραγματοποιείται συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων (Κοινωνικό Παντοπωλείο και Κοινωνικό Συσσίτιο) που εξυπηρετούν καθημερινά συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !