1 Οκτωβρίου 2014

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού

Την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του και να αποχωρήσει από το «τιμόνι» της Εγνατίας Οδού, γνωστοποίησε σήμερα στους εργαζόμενους της εταιρείας ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός της Πάρις Σαββαΐδης.


Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της εταιρείας Δημήτρης Σημαιοφορίδης, «ο ίδιος ο κ. Σαββαΐδης επικαλείται αποκλειστικά και μόνο προσωπικούς λόγους, αλλά δεν αποκλείεται η απόφασή του για
αποχώρηση να αφορά και σε... άλλα θέματα».

Όπως έγινε γνωστό, ο κ. Σαββαΐδης, την περασμένη εβδομάδα, είχε υποβάλει την παραίτησή του και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, όμως οι λόγοι που τον οδήγησαν στην κίνηση αυτή δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Ο ίδιος πάντως διαψεύδει την φήμη περί κακών σχέσεων με το υπουργείο. Όπως δήλωσε στο στο karfitsa.gr, «έχω ενημερώσει τον υπουργό μετά από συνάντηση στην Αθήνα στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι θα υποβάλλω την παραίτηση μου. Την έχω υποβάλλει από την περασμένη Πέμπτη. Αυτό το επιβεβαιώνω. Δεν επιβεβαιώνω όμως τις κακές σχέσεις με τον υπουργείο όπως διέρρευσε. Οι σχέσεις μου τόσο με τον αρμόδιο υπουργό, όπως και με το γενικό γραμματέα Δημοσίων Έργων είναι άριστες».

Σημειώνεται ότι στις αρχές του τρέχοντος μήνα είχε αποχωρήσει, λόγω συνταξιοδότησης, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Χρίστος Μπλάντας, χωρίς ακόμη να έχει αντικατασταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !