1 Οκτωβρίου 2014

«Ο Σαμαράς παραδίδει την Ελλάδα στον ΣΥΡΙΖΑ»

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα περί ζυμώσεων στον χώρο της Κεντροδεξιάς ενόψει των εορτασμών για τη συμπλήρωση σαράντα ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. κ, Παναγιώτης Ψωμιάδης, δήλωσε:


«Η σημερινή ηγεσία του κόμματος, το οποίο υπηρέτησα επί 35 χρόνια, σε αγαστή συνεργασία με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, οδηγεί σήμερα με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς ο κ. Σαμαράς δεν άκουσε τη φωνή της κοινωνίας, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών. Η ιδεολογική χρεοκοπία του κόμματος, η απομάκρυνση από τις αρχές και τις αξίες του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή, η μετεξέλιξη της Νέας Δημοκρατίας σε ένα μικρό, γενόσημο κόμμα, ευθυγραμμισμένο πλήρως με τις εντολές ξένων κέντρων, γεννούν το ερώτημα εάν τα σαράντα χρόνια της ΝΔ αποτελούν αφορμή εορτασμών ή αντίθετα έντονου προβληματισμού. Γιατί προφανώς αυτή δεν είναι η Νέα Δημοκρατία που ίδρυσε ο Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής».

Αναφερόμενος στον κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, σημείωσε:

«Επανειλημμένα είχα αναφερθεί στο παρελθόν στην ανάγκη παρουσίας του Γιώργου Καρατζαφέρη σε ένα ευρύτερο κεντροδεξιό, λαϊκό, πατριωτικό μέτωπο, ένα μέτωπο ευθύνης για το μέλλον του τόπου. Δυστυχώς, η αλαζονεία της εξουσίας που κατέλαβε τον κύριο Σαμαρά και τους συνεργάτες του, στέρησε πριν τις ευρωεκλογές από τη χώρα την ιστορική ευκαιρία για την επανένωση της μεγάλης οικογένειάς μας. Θέλω να πιστεύω πως μια αλεπού της πολιτικής όπως ο Γιώργος Καρατζαφέρης, δεν πρόκειται να πέσει στα δίχτυα του κόμματος του κυρίου Σαμαρά, δεν θα συμμετάσχει στα επικοινωνιακά του παιχνίδια».

Όσο για τον κ. Πάνο Καμμένο, είπε:

«Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων παραμένει από την πρώτη στιγμή σταθερός στις θέσεις και στις απόψεις του. Και οπωσδήποτε, αυτή η συνέπεια τον τιμά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !