4 Δεκεμβρίου 2014

Νέες φωτογραφίες από τα εγκαίνια του Λυκείου Κονταριώτισσας


Την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 εγκαινιάστηκε από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα το νέο κτήριο του Γενικού Λυκείου Κονταριώτισσας. Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Αθανάσιος Βρακόπουλος, η Υποδιευθύντρια κ. Ελένη Γκανά και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, ευχαριστούν 


θερμά και συγχαίρουν την ορχήστρα του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου με υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Πατρή, τη χορωδία του Γυμνασίου Κονταριώτισσας με υπεύθυνη την κ. Ρέα Τασχουνίδου, τη χορωδία του Συλλόγου «Πίερες» Κονταριώτισσας με υπεύθυνη την κ. Μαρίκα Φωτοπούλου και το χορευτικό συγκρότημα του Λυκείου Κονταριώτισσας με υπεύθυνη την κ. Μαρία Τσιμήτρη, που πλαισίωσαν το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της τελετής των εγκαινίων.
 Επίσηςευχαριστούν θερμά το Δήμο Δίου-Ολύμπου και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Αθανάσιο Καλαїτζή, που συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να εξοπλιστεί το σχολείο με όλα τα απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του, αλλά και όλους όσους παραβρέθηκαν στην τελετή των εγκαινίων και μας τίμησαν με την παρουσία τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !