4 Δεκεμβρίου 2014

Εορταστική εκδήλωση ενόψει των Χριστουγέννων στην Τριανδρία

 Εορταστική εκδήλωση ενόψει των Χριστουγέννων με τίτλο «Δώσε Φως και Ελπίδα» διοργανώνει η Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας για δεύτερη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 07 Δεκεμβρίου 2014, με δράσεις στον αύλειο χώρο του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου Τριανδρίας (Τρικούπη- Αγ. Σπυρίδωνος) και στο πάρκο Ηρώων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί έκθεση βιολογικών προϊόντων, σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδας, στο παλαιό 1ο Δημοτικό Σχολείο Τριανδρίας, από τις 11:00 έως τις 18:00, ενώ στις 12:00 την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δράση προγραμματίζεται και υλοποιείται σταδιακά σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες και αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση των παραγωγών και της επιχειρηματικότητας, σε συνεργασία με την Ένωση Αγροτών Βιοκαλλιεργητών Βόρειας Ελλάδος και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης του Δήμου EUROPE DIRECT, στο πλαίσιο του «Παγκόσμιου Μήνα για την ελεύθερη διακίνηση των τροφών, της ελεύθερης διακίνησης των σπόρων και της Δημοκρατίας της γης».

            Ακολούθως, από τις 18:00 έως τις 20:00, στο Πάρκο Ηρώων Τριανδρίας θα πραγματοποιηθούν ποικίλες δράσεις για παιδιά.
Το  πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

  • 18:00 – 19:00 / Παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Παιδική Χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τριανδρίας, την Παιδική Φιλαρμονική του Πολιτιστικού Συλλόγου Τριανδρίας, την Παιδική Χορωδία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Τριανδρίας, την Παιδική Χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τριανδρίας και  Ποντιακά Κάλαντα από το παιδικό τμήμα του Ποντιακού Συλλόγου Τριανδρίας.
  • 18:00 – 20:00 / Δράσεις για παιδιά, από την ομάδα του Tsirkolino, που θα περιλαμβάνουν  μεταξύ των άλλων Face Painting, γράμμα στον Άγιο Βασίλη και  Show με ζογκλέρ. 
  • 19:30 / Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από την τραγουδίστρια Λένα Παπαδοπούλου και κλήρωση δώρων.

Παράλληλη δράση: 18:00 – 20:00
Η εκστρατεία «Ένα στα Πέντε» του Συμβουλίου της Ευρώπης θα διανείμει έντυπο ενημερωτικό υλικό.


Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !