21 Αυγούστου 2015

Ξεκινάει στις 29 Αυγούστου το 31ο Πανηγύρι Κατερίνης

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εργασίες προετοιμασίας εν όψει της έναρξης της 31ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης το Σάββατο 29 Αυγούστου, ενώ την Κυριακή 30 Αυγούστου και ώρα 20:00 στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης θα γίνουν τα εγκαίνια της αυθεντικής λαϊκής αυτής γιορτής.Οι υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης εργάζονται καθημερινά, προκειμένου στη διάρκεια των ημερών λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης και ειδικότερα από τις 29 Αυγούστου έως τις 04 Σεπτεμβρίου, να υπάρξει η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τους εμπόρους και τους επισκέπτες. Στις εγκαταστάσεις έγιναν οι απαραίτητες διαγραμμίσεις, οι εργασίες συντήρησης – επισκευών, καθαρισμού χόρτων του χώρου κ.ο.κ. Η έκταση όπου θα τοποθετηθούν τα περίπτερα έχει διαμορφωθεί σε τρεις τομείς: τον εμπορικό, τον ψυχαγωγικό, καθώς και τον τομέα εστίασης.

Η φετινή Εμποροπανήγυρη αναμένεται να φιλοξενήσει εμπόρους, μικροπωλητές κ.α. εκθέτες. Ο χώρος θα φυλάσσεται από την Δημοτική Αστυνομία, ενώ τα προβλεπόμενα μέτρα τάξης και ασφάλειας θα λάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας.

Όπως αναφέρθηκε η τελετή των εγκαινίων της Εμποροπανήγυρης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015, ενώ το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, που θα πλαισιώσει την επίσημη έναρξη και θα πραγματοποιηθεί με την επιμέλεια του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, θα επικεντρωθεί στην συμμετοχή σχημάτων των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !