21 Αυγούστου 2015

Λαρισαία Εριξε από το μπαλκόνι 1.500 € σε απατεώνα!

Μια 76χρονη Λαρισαία που έριξε από το... μπαλκόνι 1.500 ευρώ σε έναν άγνωστο άνδρα προκειμένου να «απεμπλακεί» ο γιος της από τροχαίο που σημειώθηκε στο... Βερολίνο, αποτελεί ένα ακόμη θύμα απατεώνων οι οποίοι έχουν αποθρασυνθεί.
Οι οποίοι απατεώνες εδώ και τρεις ημέρες, δρώντας στη Λάρισα, προσπαθούν και συχνά καταφέρνουν, όπως αποδείχθηκε χθες, να αποσπάσουν χρήματα από ανυποψίαστους συμπολίτες. Οι απατεώνες επικαλούνται τα ίδια επαγγέλματα (γιατρός, δικηγόρος κλπ) και χρησιμοποιώντας το ίδιο ψέμα, ότι το παιδί του ανυποψίαστου Λαρισαίου έχει τρακάρει ή έχει χτυπήσει παιδί σε τροχαίο, ζητάνε χρήματα για να τους «βοηθήσουν».
Ετσι, την περασμένη Τρίτη, μεταξύ αρκετών τηλεφωνημάτων που έκαναν σε Λαρισαίους, από 72χρονο «έφαγαν» 13.000 ευρώ για να χειρουργηθεί εκτάκτως ο γιος του έπειτα από τροχαίο.
Προχθές, άγνωστη γυναίκα παριστάνοντας τη δικηγόρο, έκανε τουλάχιστον πέντε απόπειρες να εξαπατήσει Λαρισαίους πάλι με το πρόσχημα του τροχαίου, χωρίς να τα καταφέρει. Χθες ωστόσο οι δράστες κατάφεραν τελικά να εξαπατήσουν 76χρονη Λαρισαία. Αγνωστος άνδρας λοιπόν, στις 10 χθες το πρωί, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 76χρονη λέγοντάς της ότι ο γιος της, «τρακάρισε στο Βερολίνο και χτύπησε ένα 12χρονο παιδί».
Για να... βοηθήσουν μάλιστα τον γιο της, της ζήτησαν 15.000 ευρώ! Ο δράστης μιλούσε για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο με την 76χρονη, συνεχίζοντας δηλαδή να εκμαιεύει πληροφορίες και για να πεισθεί η ανυποψίαστη Λαρισαία της έδωσε να μιλήσει και η «δικηγόρος» του γιού της, που φυσικά δεν ήταν άλλη από συνεργάτιδα του απατεώνα.
Τελικά η 76χρονη όχι μόνο πίστεψε το υποτιθέμενο τροχαίο ατύχημα του γιου της, αλλά ήταν τέτοια η συναισθηματική της φόρτιση που, τύλιξε σε μια νάιλον σακούλα 1.500 ευρώ (όσα διέθετε) και τα έριξε από το μπαλκόνι 1ου ορόφου του διαμερίσματος όπου ζει στο κέντρο της Λάρισας, σε κάποιον άγνωστο άνδρα που περίμενε στον δρόμο.
Ο οποίος υποτίθεται ότι θα έπαιρνε τα χρήματα για να βοηθήσει το παιδί της. Ο δράστης έφυγε στη συνέχεια πεζός, με την ΕΛ.ΑΣ. να συνεχίζει τις έρευνες για την αναζήτηση των απατεώνων.
EΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (Β. ΚΑΚΑΡΑΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !