3 Δεκεμβρίου 2014

Δράση συλλογής παιχνιδιών και ρούχων στην Πλατεία Αριστοτέλους

Δράση συλλογής παιχνιδιών και ρούχων για την ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων και για παιδιά που φιλοξενούνται σε ιδρύματα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014,  από τις 11:00 έως τις14:00, στην Πλατεία Αριστοτέλους (Αριστοτέλους 6) στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι μαζί για το παιδί» που υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, σε πολλές πόλεις της χώρας.

            Τη δράση διοργανώνουν η Εθνική Τράπεζα και ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, με τίτλο «Φέτος τα Χριστούγεννα γίνε και εσύ Άη Βασίλης». Τα  παιχνίδια και τα ρούχα που θα συγκεντρωθούν, θα πρέπει να είναι καινούρια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση και θα διατεθούν σε παιδιά όλων των ηλικιών, που προέρχονται από άπορες οικογένειες, οι οποίες ενισχύονται από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης.
            Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, με εορταστικό πρόγραμμα.
            «Ευχαριστούμε την Εθνική Τράπεζα και τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ για την πρωτοβουλία οργάνωσης της δράσης “Όλοι μαζί για το παιδί”» δήλωσε  η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Θεσσαλονίκης, Καλυψώ Γούλα και πρόσθεσε: «Καλώ τους πολίτες της Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στην παραπάνω δράση και να φανούν αλληλέγγυοι, με μοναδικό στόχο τη χαρά των παιδιών».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !