30 Νοεμβρίου 2014

Δυναμικό ξεκίνημα του Κέντρου Δια Βίου μάθησης στο Δήμο Κατερίνης


Συνεχίζονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κατερίνης. Η έναρξη των τμημάτων στη Δημοτική Κοινότητα Κατερίνης έγινε με τη θεματική ενότητα Ποιότητα Ζωής-Περιβάλλον: Διαμόρφωση και Διακόσμηση Εσωτερικών Χώρων. Τη σκυτάλη πήρε η θεματική ενότητα Γλώσσα και Επικοινωνία: Γαλλικά(Α1) και από τα
προγράμματα τοπικής εμβέλειας, η Διδασκαλία της Ποντιακής Διαλέκτου. Όλα τα μαθήματα υλοποιούνται στο χώρο του 6ου Γυμνασίου Κατερίνης. Έπεται η έναρξη και νέων τμημάτων, ώστε να ικανοποιηθούν οι επιλογές των δημοτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δήμου για συμμετοχή στα προγράμματα του ΚΔΒΜ.
Όπως δήλωσε η εντεταλμένη σύμβουλος Ροδή Ελευθεριάδου-Μελετλίδου: «Για άλλη μια φορά ο Δήμος Κατερίνης ανταποκρίθηκε στα ενδιαφέροντα των πολιτών, κάνοντας πράξη την εκπαίδευση ενηλίκων και ξεκινώντας με επιτυχία τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΔΒΜ προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στους συμμετέχοντες. Η αναζήτηση της γνώσης στην εποχή της κρίσης και ανασφάλειας στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ενώ η απόκτηση νέων δεξιοτήτων ενισχύει την αυτοπεποίθηση, προσφέρει προσωπική ικανοποίηση και διευρύνει την ανθρώπινη επικοινωνία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !