30 Νοεμβρίου 2014

Βατανιακός-Ρήγας Φεραίος 0-5

Εντυπωσιακός ο Ρήγας Φεραίος έκανε «πάρτι» στην έδρα του Βατανιακού, καθώς κέρδισε με 5-0!  Οι φιλοξενούμενοι με το τρίποντο που κατέκτησαν βρέθηκαν στην 4η θέση, του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Βατανιακός παρέμεινε στο γκρουπ των ομάδων που κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό.

Στο 15’ ο Κρεββατάς με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ, στο 40', ο Τσίπης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ναουμίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0, και στο 45' από σέντρα του Ζενούνι, ο Μπίκας, με κεφαλιά τριπλασιάσε τα τέρματα της ομάδας του. Ατο 73' ο Μπίκας πάλι με κεφαλιά έκανε το 4-0 σημειώνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ. Στο 81'  ο Μιχολίτσης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.
Συνθέσεις:
Βατανιακός: Τζήμας, Μηλιόρδος (72' Κυπαρίσσης), Χαρτοματζίδης, Καραγιάννης, Σ. Παναγιωτίδης, Μπουστάτζι, Δαλαμήτρας, Καρτσάμπας, Δαδάκος (84' Σιαμπάνης), Ποτουρίδης, Βραχνός (51' Καραμανώλας).
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής (63' Γουτούλης), Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπη (70' Μιχολίτσης), Μπίκας, Ζενούνι, Κρεββατάς (23' λ.τρ. Μαλάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !