30 Νοεμβρίου 2014

Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ το Σαββατοκύριακο στην Καλαμαριά

Μια όμορφη γιορτή με Χριστουγεννιάτικο Bazaar και παράλληλες εκδηλώσεις οργανώνει και πραγματοποιεί ο Σύλλογος «Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας, το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Δεκεμβρίου 2014, στο Θεατράκι Χηλής (Χηλής 12 & Τριπόλεως).

Το κοινό μπορεί να επισκεφθεί το Bazaar και να κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο, το έργο του Συλλόγου, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παιδικού Αντιρευματικού Αγώνα και ιδιαίτερα για την περίθαλψη των παιδιών με χρόνιες ρευματοπάθειες.
Την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, το Σάββατο από τις 6 έως τις 8 το βράδυ στον ίδιο χώρο, θα δοθεί Συναυλία από τις χορωδίες των Ενηλίκων, την Παιδική, την Νηπιακή και την Ορχηστρική Μουσική Δωματίου του Μουσικού Ωδείου «Λυδικό», ενώ τη δεύτερη μέρα, την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι θα δοθεί θεατρική παράσταση με το έργο «Όταν βαλσάμωσε η Άνοιξη», από την ομάδα Theatre Reactor.
Η είσοδος και στις δύο εκδηλώσεις είναι δωρεάν.
Οι ώρες λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Bazaar και τις δύο μέρες είναι το Σάββατο από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και την Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !