9 Οκτωβρίου 2014

Δήλωση του Αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας για το δυστύχημα της Βέροιας

Το πρωί της Κυριακής γίναμε όλοι οι Έλληνες, είτε μέσω της τηλεόρασης, είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων, μάρτυρες ενός νέου πολύνεκρου ατυχήματος στην περιοχή της Ημαθίας. Πέντε οι νεκροί, δεκάδες οι τραυματίες και μια Ημαθία που για πολλοστή φορά πενθεί τα παιδιά της, θυσία στο Μολώχ της ασφάλτου.

Πολλοί παράγοντες συναίνεσαν στην πρόκληση του συγκεκριμένου ατυχήματος, δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα καταλογίσουν ευθύνες. Αυτό είναι έργο των Αρμόδιων αρχών, που εμπιστευόμαστε απόλυτα.
Ως Δημοτική αρχή, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους συγγενείς των θυμάτων κι ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.
Εκφράζουμε παράλληλα για μια ακόμη  φορά τα συγχαρητήριά μας στο προσωπικό του ΑΤ Αλεξάνδρειας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξάνδρειας και Βέροιας, όπως και του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας για την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα.
Τέλος, ας ευχηθούμε να σταματήσει επιτέλους αυτή η οδική εξόντωση των Ελλήνων, με καθημερινά θύματα συγγενείς, φίλους και παιδιά.


Κωνσταντίνος Ναλμπάντης

Αντιδήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας
Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !