9 Οκτωβρίου 2014

Εντοπίστηκε παράνομος οίκος ανοχής στη Θεσσαλονίκη


Παράνομος οίκος ανοχής, ο οποίος λειτουργούσε σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς και κάλυπτε τη δράση του με υποτιθέμενη παροχή υπηρεσιών μασάζ, αποκαλύφθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.


Συνελήφθη η 27χρονη ημεδαπή διαχειρίστρια του «ινστιτούτου μασάζ», σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για Διευκόλυνση Αλλότριας Ακολασίας άλλων κατά συναυτουργία και παράβαση του Νόμου περί Προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Δικογραφία με το ίδιο κατηγορητήριο σχηματίσθηκε και σε βάρος της 47χρονης μισθώτριας του χώρου και ιδιοκτήτριας της παράνομης επιχείρησης, η οποία απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου και αναζητείται.

Όπως προέκυψε από την αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε μεσημεριανές ώρες της 08-10-2014 και την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, η 47χρονη μισθώτρια του διαμερίσματος, κανόνιζε η ίδια τηλεφωνικά τα επ΄αμοιβή ερωτικά ραντεβού και στη συνέχεια ενημέρωνε τη συλληφθείσα διαχειρίστρια του χώρου  για τα στοιχεία του κάθε πελάτη, στον οποίο επρόκειτο να προσφερθούν ερωτικές υπηρεσίες.

Από τη επιτόπια αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι στην εξώπορτα του διαμερίσματος είχε εγκατασταθεί κάμερα καταγραφής κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, η οποία ήταν συνδεδεμένη με καταγραφικό μηχάνημα, μέσω του οποίου ελεγχόταν η είσοδος των πελατών στο παράνομο ινστιτούτο.

Για την παροχή ερωτικών υπηρεσιών είχαν εγκατασταθεί στον προσφερόμενο χώρο πέντε (5) γυναίκες (τρεις αλλοδαπές και 2 ημεδαπές), σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις για παράβαση του Νόμου περί Εκδιδομένων προσώπων, καθώς δεν διέθεταν την απαιτούμενη άδεια και τα απαραίτητα πιστοποιητικά.


Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 47χρονης ιδιοκτήτριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !