16 Μαΐου 2022

Κατερίνη: " Πότε θα καταλάβουν κάποιοι οδηγοί ότι δεν μπορούν να παρκάρουν όπου και όπως γουστάρουν"

Φώτο Αρχείου



Το δικό τους παράπονο εκφράζουν οι οδηγοί των Αστικών Κτελ Κατερίνης, μέσω αναγνώστη μας, ο οποίος στο κείμενο που μας έστειλε σχολιάζει δεικτικά την ανοησία αρκετών οδηγών, οι οποίοι παρκάρουν όπως και όπου θέλουν δυσχαιρένοντας το έργο τους. Αφού τον ευχαριστήσουμε για τα καλά του λόγια για το Katerinipress, παραθέτουμε αυτούσια την άποψή του:

"Αγαπητό Katerinipress , θα ήθελα πρώτα να σας συγχαρώ για την πραγματικά εντυπωσιακή προπάθεια που κάνετε το τελευταίο διάστημα, για την ανάδειξη σημαντικων προβλημάτων της πόλης αλλά και του νομού. Διάβασα το θέμα που αναδείξατε για τα αστικά Κτελ Κατερίνης καθώς και τα δεκάδες παράπονα απλών πολιτών. Δε θα ήθελα να εκφράσω άποψη αν και σέβομαι τα λεγόμενα όλων. Θα μου επιτρέψετε όμως να σας ζητήσω να μεταφέρετε και το δικό μας παράπονο. Πότε επιτέλους θα καταλάβουν κάποιοι οδηγοί στην Κατερίνη ότι δεν μπορούν να παρκάρουν όπου και όπως γουστάρουν ;


Ειδικά σε διασταυρώσεις , ή σε γωνίες στενών δρόμων, όπως η Ανδρούτσου και όχι μόνο, το πρόβλημα είναι τεράστιο. Μερικοί οδηγοί δε σέβονται πραγματικά τίποτα. Με αποτέλεσμα πολλές φορές οι οδηγοί των Αστικών Κτελ της πόλης, καθώς και οι επιβάτες των λεωφορείων να ταλαιπωρούνται.


Μέσω του Katerinipress , που πλέον πραγματικά διαβάζεται στην Κατερίνη, θα ήθελα να τους παρακαλέσω να προσέχουν λίγο περισσότερο στα παρκαρίσματά τους. Έτσι θα βοηθήσουν και εμας αλλά και τους επιβάτες των λεωφορείων , καθώς και τους ανθρώπους που περιμένουν στις στάσεις. Σας ευχαριστώ θερμά για το βήμα και εύχομαι πάντα να αναδικνύεται αντικειμενικά όλα τα θέματα της Κατερίνης και του Νομού Πιερίας".




Οδηγός Αστικών Κτελ Κατερίνης

Αναγνώστης σας




Διαβάστε ΕΔΩ το προηγούμενο θέμα για τα Αστικά Κτελ Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !