16 Μαΐου 2022

Ασφάλειες Παναγιώτης Δισλίογλου στην Κατερίνη


O ασφαλιστικός σύμβουλος ΔΙΣΛΙΟΓΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, στην Κατερίνη , δραστηριοποιείται στις ασφάλειες ζωής και επιχειρήσεων, από το 1999. Με αρωγό την πολύτιμη εμπειρία του στον ασφαλιστικό κλάδο και με άψογο επαγγελματισμό, μπορεί να σας παράσχει ασφαλιστήρια με μοναδικά προνόμια και παροχές. 

Αναμφισβήτητα, η ανάγκη για μια ιδιωτική ασφάλεια ζωής και υγείας αποτελεί ζητούμενο για κάθε άνθρωπο που θέλει να νιώθει ασφαλής και έτοιμος να αντιμετωπίσει όλους τους ξαφνικούς κινδύνους που μπορεί να εμφανιστούν. Όλοι μας θα θέλαμε να τύχουμε της καλύτερης δυνατής περίθαλψης σε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Παράλληλα, θα θέλαμε να προστατεύσουμε εμάς και τα πρόσωπα της οικογένειάς μας με μια οικονομική στήριξη, σε περίπτωση ανικανότητάς μας να εργαστούμε, λόγω ενός αιφνιδίου ατυχήματoς. Κανείς δεν θέλει να κινδυνολογεί, αλλά η ζωή είναι όντως απρόβλεπτη…

Εμπιστευθείτε τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΙΣΛΙΟΓΛΟΥ, στην Κατερίνη, για να σχεδιάσετε το δικό σας πρόγραμμα ασφάλισης. Φροντίστε για όλα! Από μια απλή ασφάλεια αυτοκινήτου έως το πιο σύνθετο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας και ζωής, εξασφαλίστε τις πιο ποιοτικές καλύψεις και, μάλιστα, στα πιο προσιτά ασφάλιστρα! 



Β' πάροδος Μ. Αλεξάνδρου,
601 33, Κατερίνη

Τηλ.: 23510 36630
Fax: 23510 27486
Κιν.: 6944 332232

https://www.dis-asfalisis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !