16 Μαΐου 2022

ONLINE DESIGN ARCHITECTURE AND LIGHTING :Αρχιτεκτονικό γραφείο στην Κατερίνη
Το αρχιτεκτονικό γραφείο έχει ως κύρια δραστηριότητα την εκπόνηση αρχιτεκτονικών μελετών και τη δημιουργία κατασκευών, τις ανακαινίσεις χώρων και κτηρίων όπως επίσης διακοσμήσεις και ειδικές μελέτες φωτισμού. Τα έργα του γραφείου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τυπολογιών που περιλαμβάνει ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους, χώρους αναψυχής, καθώς και κατοικίες.

Η ιδεολογία του γραφείου υποστηρίζει την εύκολη διακίνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης εφαρμογής μέσω διαδικτύου, ώστε να μπορεί να υλοποιηθεί από τον πελάτη χωρίς την παρουσία επιβλέποντα μηχανικού. Οι μελέτες αυτές αφορούν σε αρχιτεκτονικές προτάσεις εσωτερικής διαρρύθμισης, όψεων και περιβάλλοντα χώρου, καθώς και σε μελέτες φωτισμού.

The Team…Χρήστος Νταούκας - Γκαρρόνε

Αρχιτέκτων
Ο Χρήστος Νταούκας- Γκαρρόνε γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977. Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) το 2000. Διατηρεί προσωπικό γραφείο στην Κατερίνη και ασχολείται με αρχιτεκτονικές μελέτες και κατασκευές.


Ζωή Μπάμπου

Αρχιτέκτων- ΜSc μελετήτρια φωτισμού
Η Ζωή Μπάμπου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1977. Αποφοίτησε από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) το 2001. Στη συνέχεια, το 2003 ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα ‘Light and Lighting‘ του University College London στην Αγγλία. Διατηρεί προσωπικό γραφείο στην Κατερίνη και ασχολείται με αρχιτεκτονικές μελέτες και μελέτες φωτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !