16 Μαΐου 2022

Έχασε από τα Γιαννιτσά ο Σβορώνος αλλά...με νίκη με την Επανομή ακόμη ελπίζει




Ήττα για την ομάδα μας, που την φέρνει σε δύσκολη θέση ενόψει της συνέχειας. Σε ένα κακό, από πλευράς θεάματος παιχνίδι η ομάδας πλήρωσε για άλλη μια φορά μια στιγμιαία αδράνεια στα μετόπισθεν και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Από εκεί και έπειτα απώλεσε 2 τετ α τετ στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, και έπειτα το ποδόσφαιρο πηγε " περίπατο ".





Στο πρώτο ημίχρονο , η ομάδα μας μπήκε έχοντας την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να μπορέσει να βρει μια καλή τελική πάσα για να βρεθεί σε θέσης βολής. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι απώλεσαν 2 τετ-α-τετ, με το πρώτο να μπλοκάρει εντυπωσιακά ο Παπατολίκας και το δεύτερο να περνάει ελάχιστα έξω. Τρίτη και φαρμακερή, όταν ένα αντίπαλος επιθετικός βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας έπειτα από βολέ του τερματοφύλακα, με τον τελευταίο να κρεμάει τον Παπατολίκα.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου, ο Κυπαρίσσης βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα, αλλα το τελείωμα του πέρασε ελάχιστα άουτ, κάτι μεταξύ σπάσιμο και σουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση και πάλι ο Κυπαρίσσης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα αλλά και πάλι η μπαλα πέρασε έξω. Στο υπόλοιπο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι αναλώθηκαν σε καθυστερήσεις, με τελευταία καλή στιγμή να σταματά στα σώματα των αμυντικών, αφού ο Κατσιαμήτας πάσαρε στον Κυπαρίσση και εκείνος σούταρε δυνατά, έπειτα από έμμεσο μέσα στην περιοχή.

Αρχική εντεκάδα: Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν., Τροΐρης, Δημητρίου, Χατζηθεοδωρίδης,Δημητρουλόπουλος, Γκαράτζιας, Κυρτέγος, Καρτσαμπάς, Μακράκης, Κυπαρίσσης

Ως αλλαγές πέρασαν, οι Κατσιαμήτας και Καραμανώλας στις θέσεις των Μακράκη και Βούλγαρη Ν., αντίστοιχα στο 60'. Ο Δελαβερίδης στη θέση του Γκαράτζια στο 75'. Τέλος ο Βούλγαρης Χ. αντικατεστήσε τον Καρτσαμπά στο 80'.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας μας ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του Εθνικού Γιαννιτσών για την άψογη φιλοξενία, και τους εύχονται καλή συνέχεια με υγεία!

📌 Τετάρτη 25 Μαΐου ματς-τελικος κόντρα στην Αναγέννηση Επανομής, στην έδρα μας !
Γ.Α.Σ ΣΒΟΡΩΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !