16 Μαΐου 2022

Φεστιβάλ Πάρκου: Αθρόα προσέλευση, παιδικά χαμόγελα - Πινγκ – Πονγκ, Σκάκι




Σαββατοκύριακο με αθρόα προσέλευση, γεμάτη παιδικά χαμόγελα και φουλ δραστηριότητες στο Φεστιβάλ Πάρκου.


Ειδικότερα το Σάββατο 14/05:

Τις ικανότητές τους με τη ρακέτα δοκίμασαν μικροί και μεγάλοι. Πλήθος συμμετεχόντων παρακολούθησε αγώνες επίδειξης. Παράλληλα όμως, μέσα από το παιχνίδι, γνώρισε για την επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ-πονγκ), ένα από τα δημοφιλέστερα ολυμπιακά αθλήματα, που προσφέρει άσκηση, διασκέδαση και κοινωνική αλληλεπίδραση. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε με την συνδρομή του Συλλόγου Επιραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης. Τον χαιρετισμό του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου μετέφερε ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος.

Την Κυριακή 15/05:

Κινήσεις…ματ, στο σχολικό τουρνουά σκάκι που διοργάνωσαν ο Δήμος και ο Σκακιστικός Όμιλος Κατερίνης. Το τουρνουά δεν ανέδειξε μόνο τους καλύτερους, αλλά κυρίως το σκάκι ως μία ωφέλιμη δραστηριότητα για μαθητές και μαθήτριες.

Επιπλέον, επειδή τα παιδιά μαθαίνουν αποτελεσματικότερα όταν παίζουν: με την δημιουργική υποστήριξη του Κέντρου Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης «ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΛΛΙΩΣ» Χριστίνα – Ελένη Μπικιαροπούλου οι μικροί επισκέπτες διασκέδασαν και διαπαιδαγωγήθηκαν παίζοντας κινητικά παιχνίδια, καθώς και αθλοπαιδίες τύπου survivor & twister.

Όπως είναι γνωστό, το Φεστιβάλ Πάρκου (ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ - «Οι Δεινόσαυροι δραπέτευσαν»), ανοιχτό σε επισκέπτες και σχολεία κλείνει την αυλαία του, μεθαύριο Τετάρτη 18 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !