16 Μαΐου 2022

OLYMPUS BAKERY & PASTRY στο 2o ΧΛΜ. Κατερίνης-Ελασσόνας




O Βασίλειος Xατζηγιαννίδης μετά από μια 25ετη εμπειρία, δημιούργησε το 2016 την εταιρία OLYMPUS BAKERY & PASTRY στην Κατερίνη, που δραστηριοποιείται στο χώρο τις παραγωγής και διακίνησης αρτοσκευασμάτων και ειδών ζαχαροπλαστικής. Η εταιρία παράγει καθημερινά μια μεγάλη γκάμα προϊόντων σε κουλουράκια, πτι-φουρ, τσουρέκια και διάφορα εποχιακά είδη.

Στόχος μας είναι να παράγουμε εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση και να οικοδομούμε μια σχέση εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας.

Η ποιότητα των προϊόντων αποτελεί κύριο μέλημα της εταιρίας γι’ αυτό και η παραγωγή ακολουθεί όλους τους Κανόνες Υγιεινής της Ελληνικής Νομοθεσίας, ενώ έχει καθιερώσει ένα σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων το οποίο είναι σε συμμόρφωση με το HACCP και το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ΙSΟ 22000 2005 που αφορά όλα τα στάδια παραγωγής και διακίνησης τους.

Παράλληλα έχει δημιουργηθεί ένα διευρυμένο δίκτυο διανομών με τα ιδιόκτητα φορτηγά τις εταιρίας μας, για να μπορούμε να έχουμε μια καθημερινή επικοινωνία με όλους τους πελάτες μας.




Εμπνευστής του ταξιδιού στις γεύσεις των παιδικών μας χρονών ο Βασίλης Χατζηγιαννίδης, ο οποίος με πολύ αγάπη δημιούργησε την OLYMPUS BAKERY & PASTRY. Το όραμα του μετέδωσε και στην οικογένεια του , που συμπορεύονται μαζί του σ’ αυτό το γευστικό ταξίδι.

Πολύτιμοι συνεργάτες είναι και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τις εταιρίας, πωλητές, οδηγοί, και εργαζόμενοι στον χώρο τις παραγωγής.

Εξαιρετικής σημασίας για όλους εμάς είναι ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής των προϊόντων μας, επιλέγοντας αγνές πρώτες ύλες και ακολουθώντας πιστά συνταγές που δημιουργήθηκαν πολλά χρόνια πριν και συνεχίζοντας να δημιουργούμε νέες με βάση τις διευρυμένες ανάγκες των πελατών μας και του αγοραστικού κοινού.

Προσκαλούμε και όλους εσάς να γίνετε μέλη τις οικογένειας της OLYMPUS BAKERY & PASTRY!




2351 181081

2o ΧΛΜ. Κατερίνης-Ελασσόνας, Κατερίνη

info@olympusbakery.gr

www.olympusbakery.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !