7 Δεκεμβρίου 2014

H Κινητή Παιδιατρική Μονάδα των Γιατρών του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης

Ταυτόχρονα με την έναρξη λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου
  • Οι ιατρικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 10:00 και 16:00 στους χώρους του Κοινωνικού Ιατρείου Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας», στον Καπνικό Σταθμό, οδός Φλέμινγκ 8 (δίπλα στα δικαστήρια), το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.
  • Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται δωρεάν από του Γιατρούς του Κόσμου και συντοπίτες μας εθελοντές γιατρούς.
  • Οι γονείς δεν χρειάζεται να κλείσουν κάποιο ραντεβού. Παρακαλούνται όμως να προσκομίσουν τα βιβλιάρια υγείας των παιδιών.
Οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, αναγνωρίζοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο των παιδιών στην αυριανή κοινωνία, τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, υλοποιούν ειδικά μελετημένα προγράμματα με στόχο τη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών για την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη ανάπτυξή τους.
H Κινητή Παιδιατρική Μονάδα των «Γιατρών του Κόσμου» θα βρεθεί το Σάββατο 13  και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στην αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, στην καρδιά του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου, κοντά στα παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους και θα παρέχει τις παρακάτω υπηρεσίες:
  • δωρεάν παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση
  • δωρεάν φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων
  • προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας
  • εμβολιαστική κάλυψη στα ανασφάλιστα παιδιά
Οι ιατρικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 10:00 και 16:00 στους χώρους του Κοινωνικού Ιατρείου Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας» το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !