13 Δεκεμβρίου 2014

ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ Η ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΔΙΟΥΤρείς μεγάλες εορταστικές συναυλίες θα δώσει τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς,  η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου.


Η πρώτη την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου  στις 8 το βράδυ, στο Χωριό των Χριστουγέννων που για πρώτη χρονιά  διοργανώνεται φέτος στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης.

Η δεύτερη την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 1 το μεσημέρι. η Ορχήστρα Νέων Δίου θα εμφανιστεί στο εορταστικό πρόγραμμα της τηλεόρασης του Alpha στην εκπομπή «Επιστροφή στο Χωριό», τα γυρίσματα της οποίας έγιναν στην Ονειρούπολη της Δράμας. Η εκπομπή θα μεταδοθεί δορυφορικά σε όλο τον κόσμο.

Η τρίτη τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου στις 9 το βράδυ, η Ορχήστρα Νέων Δίου, θα δώσει εορταστική συναυλία στο συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, προσκεκλημένη από το δήμο στις «Γιορτές του Χειμώνα».

Επίσης η Ορχήστρα Νέων Δίου, θα εμφανιστεί στο εορταστικό πρόγραμμα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, τα τηλεοπτικά γυρίσματα του οποίου θα γίνουν στις 19 Δεκεμβρίου στην περιοχή του Δίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !